Lansari filme, Stiri

„The Man from U.N.C.L.E.”: premiera pe marile ecrane din 21 august

UNCLE_70x100RAGENTUL DE LA U.N.C.L.E.

  • Titlul original: Man From U.N.C.L.E.
  • Gen: Actiune, Comedie
  • Regia: Guy Ritchie
  • Distributia: Henry Cavill, Armie Hammer, Alicia Vikander, Hugh Grant, Jared Harris, Elizabeth Debicki
  • Limba: Engleza
  • Durata: 116 minute
  • Rating: A.P.12

Productia Warner Bros. Pictures „Agentul de la U.N.C.L.E.” il aduce pe Henry Cavill („Man of Steel: Eroul”) in rolul carismaticului Napoleon Solo, in timp ce Armmie Hammer („Reteaua de socializare”) il interpreteaza pe rivalul sau, KGB-istul Illya Kuryakin. Inspirat din popularul serial difuzat in 1960, filmul este regizat de Guy Ritchie si are premiera pe marile ecrane din tara pe 21 august.

Plasat la inceputul anilor 60’, in plin Razboi Rece, „Agentul de la U.N.C.L.E.” evidentiaza concurenta dintre cei doi agenti de top CIA si KGB. Nevoiti sa lase deoparte vechile conflicte, cei doi trebuie sa faca echipa pentru a opri o organizatie criminala internationala, care vrea sa destabilizeze fragila ordine mondiala folosind arme nucleare si tehnologie avansata. Singura pista catre organizatia secreta este fiica unui om de stiinta german disparut, prin intermediul careia cei doi se pot infiltra in organizatie.

Pe langa Henry Cavill si Armie Hammer, din distributie mai fac parte Alicia Vikander („Anna Karenina”, „Testament of Youth„), Elizabeth Debicki („Marele Gatsby”), Jared Harris („Sherlock Holmes: Jocul Umbrelor”) si Hugh Grant in rolul lui Waverly.

Vizionare trailer:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail