Stiri, Televiziune

Premiile Oscar 2015: difuzare in direct la Digi 24 si Digi Film

Digi Film si Digi24 difuzeaza, in direct de la Los Angeles si in exclusivitate pentru Romania, in seara de duminica, 22 februarie spre luni,  23 februarie, de la ora 02.00, Gala Premiilor Oscar.

Premiile Academiei Americane de Film se decerneaza inca din 1929 si sunt televizate din 1953. Peste 200 de tari difuzeaza ceremonia de la Hollywood, care rasplateste cele mai importante realizari in domeniul cinematografiei in decursul unui an. In Romania atat sosirea vedetelor  pe covorul rosu cat si decernarea premiilor Oscar, ambele evenimente gazduite de Digi Film si Digi24, vor fi comentate de o voce avizata, criticul de film Irina Margareta Nistor.

Membrii Academiei Americane de Film, aproape 6000 de profesionisti, isi voteaza preferatii cu peste doua luni inainte. Procesul este secret, asa cum secrete sunt si rezultatele pana in momentul in care plicurile sunt deschise pe scena Kodak/Dolby Theater din Los Angeles.

Pe lista favoritilor din acest an se numara peliculele The Grand Budapest Hotel”Birdman” si „Boyhood„, fiecare concurand la noua categorii. Pentru premiile de interpretare, criticii de film au o singura favorita certa: Juliane Moore, recenta castigatoare a Globului de Aur pentru rolul din pelicula „Still Alice”.

In ceea ce priveste cel mai bun actor in rol principal, pe lista favoritilor se aflaMichael Keaton, Eddie Redmayne si Benedict Cumberbatch. Expertii in industria de film ii acorda sanse mari si lui Bradley Cooper in rolul lui Chris Kyle, cel mai eficient lunetist din istoria militara a Statelor Unite.

Anul acesta, Digi Film are onoarea sa prezinte, alaturi de Digi24, cea de-a 87-a editie a premiilor Oscar, in noaptea de 22 spre 23 februarie, de la ora 02.00, si, in rezumat,  in seara de 23 februarie, printr-o transmisiune in direct de la Kodak Theater.

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail