Lansari filme, Stiri

„The Woman in Black 2″/ „Femeia in negru 2: Ingerul Mortii”: premiera pe marile ecrane din Romania pe 20 februarie

afis_Woman „Inspiratia scriitoarei Susan Hill pentru noua poveste s-a nascut dupa ce Susan a vazut o baza aeriana abandonata in estul Angliei, imbinand elementele vremurilor de razboi cu viziunea ei legata de Femeia in Negru. Ne-a placut aceasta naratiune indrazneata, care a pastrat doar elementele centrale ale mitului, fantoma si locul, dar care a evoluat in timp.”

She never forgives. She never forgets. She never left.

„Femeia in Negru 2: Ingerul Mortii” este un film distribuit de Freeman Entertainment si va avea premiera in cinematografele din tara pe 20 februarie 2015.

La doi ani dupa ce Daniel Radcliffe a incercat sa elucideze misterul, filmul „Femeia in Negru 2: Ingerul Mortii” readuce spiritul malefic in casa parasita cu o forta razbunatoare de nestapanit, concentrata de aceasta data asupra unui grup de copii. Filmul este distribuit de Freeman Entertainment din 20 februarie, in cinematografele din tara.
Deja o carte besseller si o piesa de succes, Femeia in Negru a devenit in 2012 un film de succes la nivel mondial, atunci cand povestea a fost adusa pe marile ecrane.

Realizat ca un film de sine statator si nu ca o continuare, „Femeia in Negru 2: Ingerul Mortii” se desfasoara in timpul celui de Al Doilea Razboi Mondial. Din cauza bombardamentelor, profesoarele Eve Parkins (Phoebe Fox) si Jean Hogg (Helen McCrory) sunt nevoite sa isi evacueze elevii in Crythin Gifford, un satuc aflat la mica distanta de oras. Acestia se cazeaza in aceeasi casa, in care, in urma cu 40 de ani, Arthur Kipps (Daniel Radcliffe) a investigat primul sau caz supranatural. In foarte scurt timp, Eve realizeaza si ea ca locuinta este bantuita.

Cu cat vor sta mai mult in casa, cu atat vor fi mai atrasi in terifiantul trecut a fostilor locatari, iar maleficul spirit care le da tarcoale va fi mai aproape sa puna stapanire pe sufletele copiilor. Cu ajutorul pilotului Jeremy Irvine, profesoarele incearca sa ii protejeze pe cei mici si sa afle adevarul despre Femeia in Negru.

Vizionare trailer:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.