Fără categorie

Precomanda „Animale Fantastice si unde le poti gasi” si primesti un cadou personalizat

0

J.K. Rowling te invita sa te intoarci in universul Harry Potter, la Hogwarts!

Continuarea Harry Potter, care este de fapt un sequel cu evenimentele inainte de a-l cunoaste pe Harry, „Fantastic Beast and Where to Find Them” – „Animale fantastice si unde le poti gasi” selanseza pe 4KBD, 3DBD, BD sau DVD. Pentru a marca acest eveniment, ProVideo.ro iti ofera cadou un obiect original personalizat cu elemente din film (tricou, jurnal, semn de carte, fular sau cana).

Uunul dintre cele mai bune si asteptate filme ale anului, ne introduce intr-un univers, complex si ne surprinde cu ritm alert, intens si un final neasteptat. Cronica filmului este disponibila aici.

Personajul principal este este Newt Scamander (Eddie Redmayne), autorul cartii omonime din care studiaza Harry in timpul primului an la Hogwarts, iar filmul ii prezinta aventurile, caci Newt nu se lasa pana nu devine cel mai celebru magizoolog din lume. Calatoriile sale ii vor scoate in cale cele mai fantastice creaturi, unele dintre ele deosebit de periculoase!

Atentie! Promotia este valabila doar pentru precomenzile efectuate pe site-ul ProVideo.ro, pana la data de 27 martie, iar omenzile si premiile vor fi livrate pe 28 martie.

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.