Fără categorie

Maraton ‘Piratii din Caraibe’ la Axn Romania

Intreaga serie Piratii din Caraibe va fi difuzata in aprilie la AXN, inainte de premiera celei de-a cincea parti. Toate cele 4 filme vor putea fi vizionate in luna aprilie.

Carismatic, imprevizibil, curajos si din cale afara de amuzant, Jack Sparrow inspira generatii intregi de tineri care viseaza la experiente pline de suspans si actiune, in decoruri exotice.

In asteptarea celui de-al cincilea titlu din seria fantastica, din mai, urmariti aventurile faimosului capitan in luna aprilie, pe AXN.

Premiere Piratii din Caraibe la AXN
  • Piratii din Caraibe: Blestemul Perlei Negre 1 aprilie, de la 21:00

Fermecatorul si nesupusul Capitan Jack Sparrow duce o viata idilica de pirat. Asta pana cand un vechi inamic, Capitanul Barbossa ii fura corabia, Perla Neagra. Ataca orasul Port Royal si o rapeste pe fiica guvernatorului. Prietenul din copilarie al frumoasei Elizabeth isi uneste eforturile cu Jack Sparrow pentru a salva fata si corabia. Lupte cu spada, mult supans, umor si personaje pe care va veti bucura sa le revedeti.

  • Piratii din Caraibe: Cufarul Omului Mort – 2 aprilie, de la 21:00

Talharul fermecator, Capitanul Jack Sparrow, revine sa isi plateasca datoriile. Asta dupa ce si-a vandut sufletul legendarului Davy Jones. Frumoasa Elizabeth Swann si Will Turner, prietenul ei din copilarie, se invart de data aceasta intr-un vartej de aventuri, din cauza eforturilor lui Jack de a supravietui.

  • Piratii din Caraibe: La capatul lumii – 8 aprilie, de la 21:00

Chiar in momentul cand prezenta lui este mai necesara ca oricand, Capitanul Jack Sparrow este prins intr-o mare de nisip in Lumea de Dincolo.  Elizabeth, Will si Capitanul Barbossa pornesc in cautarea lui. Capitanul Jack incearca sa uneasca cei noua Lorzi ai Piratilor, pentru a pastra stilul de viata binecunoscut al piratilor.

  • Piratii din Caraibe: Pe ape si mai tulburi – 9 aprilie, de la 21:00

Jack Sparrow si Capitanul Barbossa pornesc in cautarea legendarei Fantani a Tineretii. Afa curand ca nu sunt singurii in cautarea acesteia. Cand Capitanul Jack o reintalneste pe Angelica, o femeie din trecutul sau, habar n-are daca intre ei se reaprinde scanteia dragostei sau ea doar il foloseste pentru a gasi legendara Fantana a Tineretii.

Daca preferati un maraton Piratii din Caraibe urmariti cele patru filme, unul dupa altul. O puteti face pe 16 aprilie de la 9:00 dimineata la 9:00 seara si pe 30 aprilie, de la 2 dupa-amiaza la 2 dimineata.

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Concurs

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail