Animatie, CineCronici, Comedie

Penguins of Madagascar (2014)

exclusive-first-penguins-of-madagascar-poster-166091-a-1406217671-470-75„Antarctica, an inhospitable wasteland, but even here, on the Earth’s frozen bottom, we find life. And not just any life: penguins. Joyous, frolicking, waddling, cute and cuddly life. Look at them, tumbling onto their chubby bum bums. Who could take these frisky snow-clowns… „

  • Regizor: Eric Darnell, Simon J. Smith
  • Actori (voci): Tom McGrath, Chris Miller, Christopher Knights, John Malkovich, Benedict Cumberbatch, Ken Jeong
  • Gen: Animatie, Comedie
  • Premii: niciun premiu, nicio nominalizare
  • Tara: SUA
  • Durata: 92 minute

 Rar reusesc unele animatii sa placa atat publicului adult, cat si micutilor care inteleg prin sotii, joaca de-a-ncurca lume si exprimari zgomotoase pentru a se face intelesi. „Penguins of Madagascar”, spin-off al unei trilogii amuzante cu acelasi titlu care numeste originea, incanta tocmai prin personajele principale, caraghioase, stangace, grasune si pufoase care amuza doar prin infatisare. Animatia alatura celor patru vietati, alti cinci camarazi cunoscuti anterior, infatisati in roluri episodice prea scurte. Desigur, cu totii au avut timp sa se imprieteneasca in serialul care i-a adus initial impreuna, insa artisticul lasa loc si pentru o privire in trecut si cunoastem inceputurile celor patru poznasi.

The-Penguins-of-Madagascar-Movie (3)

Continuand evenimentele intrerupte in „Madagascar 3: Europe’s Most Wanted”, animatia ii surprinde pe Skipper, Kowalski, Rico si Private in propria aventura in care spionajul stangaci ii motiveaza sa se salveze si… sa ii deruteze pe altii. Binevoitori, cei patru ajung sa fie rapiti de o caracatita pe nume Dave (John Malcovich, intimidant si vocal) care doreste razbunare, justificat sau nu. Ceea ce nu stie villain-ul povestii este ca pe pinguini ii leaga un inceput frumos care i-a aporpiat in tot umbletul lor prin lume. In incercarile lor de a denunta planurile lui Dave se implica o echipa care actioneaza secret, liderul „Classifiend” primind vocea lui Benedict Cumberbatch, aici lipsit de gravitatea lui Smaug.

The-Penguins-of-Madagascar-Movie (1)

Simon J. Smith nu este un incepator in dirijarea productiei. Experienta de lucru cu „Megamind: The Button of Doom” (2011) sau „Bee Movie” (2007) i-au oferit suportul necesar pentru a adapta glumele sarcastice sau arogante uneori, in unele accesibile copiilor. Ghidarea actorilor pentru a surprinde tonul potrivit a dat roade mai ales in cazul simpaticilor pampalai – Tom McGrath avand cel mai mult timp de afisare pentru ca poate Skipper este si cel mai popular. Grafica si aspectele tehnice sunt potrivite. As fi preferat o lucratura mai complexa la dezvoltarea personajului negativ si a conflictului care-l impulsioneaza.

„Penguins of Madagascar” asigura relaxare, rasete si atasare fata de simpaticele vietati. Adevarati concurenti pentru minioni sau gremlins, pinguinii vor incanta generatia mica, dornica sa experimenteze o aventura caraghioasa.

Filmul intra in cinematografe din 28 noiembrie si este distribuit de Odeon Film.

Trailer:

 

"Antarctica, an inhospitable wasteland, but even here, on the Earth's frozen bottom, we find life. And not just any life: penguins. Joyous, frolicking, waddling, cute and cuddly life. Look at them, tumbling onto their chubby bum bums. Who could take these frisky snow-clowns... " Regizor: Eric Darnell, Simon J. Smith Actori (voci): Tom McGrath, Chris Miller, Christopher Knights, John Malkovich, Benedict Cumberbatch, Ken Jeong Gen: Animatie, Comedie Premii: niciun premiu, nicio nominalizare Tara: SUA Durata: 92 minute  Rar reusesc unele animatii sa placa atat publicului adult, cat si micutilor care inteleg prin sotii, joaca de-a-ncurca lume si exprimari zgomotoase pentru a se face intelesi. "Penguins of Madagascar", spin-off al unei trilogii amuzante cu acelasi titlu care numeste originea, incanta tocmai prin personajele principale, caraghioase, stangace, grasune si pufoase care amuza doar prin infatisare. Animatia alatura celor patru vietati, alti cinci camarazi cunoscuti anterior, infatisati in roluri episodice prea scurte. Desigur, cu totii au avut timp sa se imprieteneasca in serialul care i-a adus initial impreuna, insa artisticul lasa loc si pentru o privire in trecut si cunoastem inceputurile celor patru poznasi. Continuand evenimentele intrerupte in "Madagascar 3: Europe's Most Wanted", animatia ii surprinde pe Skipper, Kowalski, Rico si Private in propria aventura in care spionajul stangaci ii motiveaza sa se salveze si... sa ii deruteze pe altii. Binevoitori, cei patru ajung sa fie rapiti de o caracatita pe nume Dave (John Malcovich, intimidant si vocal) care doreste razbunare, justificat sau nu. Ceea ce nu stie villain-ul povestii este ca pe pinguini ii leaga un inceput frumos care i-a aporpiat in tot umbletul lor prin lume. In incercarile lor de a denunta planurile lui Dave se implica o echipa care actioneaza secret, liderul "Classifiend" primind vocea lui Benedict Cumberbatch, aici lipsit de gravitatea lui Smaug. Simon J. Smith nu este un incepator in dirijarea productiei. Experienta de lucru cu "Megamind: The Button of Doom" (2011) sau "Bee Movie" (2007) i-au oferit suportul necesar pentru a adapta glumele sarcastice sau arogante uneori, in unele accesibile copiilor. Ghidarea actorilor pentru a surprinde tonul potrivit a dat roade mai ales in cazul simpaticilor pampalai - Tom McGrath avand cel mai mult timp de afisare pentru ca poate Skipper este si cel mai popular. Grafica si aspectele tehnice sunt potrivite. As fi preferat o lucratura mai complexa la dezvoltarea personajului negativ si a conflictului care-l impulsioneaza. "Penguins of Madagascar" asigura relaxare, rasete si atasare fata de simpaticele vietati. Adevarati concurenti pentru minioni sau gremlins, pinguinii vor incanta generatia mica, dornica sa experimenteze o aventura caraghioasa. Filmul intra in cinematografe din 28 noiembrie si este distribuit de Odeon Film. Trailer: http://youtu.be/retX8Wj7JdM  
nota - 80%

80%

Nota

Nota utilizatorilor: 3.98 ( 1 utilizatori)
80

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.