Lansari filme, Stiri

„Avengers Endgame” – cel mai asteptat film Marvel ajunge in cinema

“Avengers: Endgame /Razbunatorii: Sfarsitul jocului” creste miza luptei dintre Razbunatori si Thanos si promite sa satisfaca toate asteptarile fanilor

Studiourile Marvel rup misterul din jurul celei mai asteptate lansari a anului, “Avengers: Endgame /Razbunatorii: Sfarsitul jocului”, care va intra in cinematografe in data de 26 aprilie si promite o aventura pe cinste fanilor, dar si o rezolvare neasteptata celei mai recente serii de evenimente cataclismice din universul Razbunatorilor.

In Romania biletele s-au pus deja in vanzare pentru 25 si 26 aprilie, fanii Marvel fiind asteptati in cinematografe la Maratonul Avengers in data de 25 aprilie unde vor putea viziona 5 ore de aventuri captivante marca Marvel – „Avengers: Infinity War” si avanpremiera „Avengers:Endgame”.

Cu un fulminant succes la public, franciza Avengers a avut parte de o calatorie cinematografica fara precedent, trecand prin cateva galaxii de-a lungul celor 11 ani ai Universului Marvel. Ultima lansare din populara serie, “Avengers: Endgame /Razbunatorii: Sfarsitul jocului” aduce pe marele ecran mize de neinchipuit pana acum, care atrag, asa cum era de asteptat, si cele mai ridicate riscuri pe care trebuie sa si le asume Razbunatorii in lupta cu cel mai puternic raufacator din univers, Thanos.

Noua productie ii regaseste pe Razbunatori infranti de Thanos, care, fericit posesor al celor sase pietre ale infinitului, si-a impus vointa asupra umanitatii, nimicind jumatate din populatia lumii, inclusiv numerosi Razbunatori. In urma unei distrugeri in masa, Razbunatorii aflati inca in viata se confrunta cu una dintre cele mai mari provocari, si anume, sa gaseasca in ei resursele necesare sa il invinga pe Thanos definitiv.
“Avengers: Endgame /Razbunatorii: Sfarsitul jocului”, considerat cel mai asteptat dintre filmele cu supereroi ale Studiourilor Marvel, ii are in distributie pe

 • Robert Downey Jr. ca Omul de Fier
 • Chris Evans – Capitanul America
 • Mark Ruffalo – Bruce Banner
 • Chris Hemsworth -Thor
 • Scarlett Johansson – Vaduva Neagra
 • Jeremy Renner – Hawkeye
 • Brie Larson – Capitanul Marvel
 • Paul Rudd – Omul-Furnica
 • Don Cheadle – Masina de Razboi
 • Karen Gillan – Nebula
 • Danai Gurira – Okoye
 • Bradley Cooper – Rocket Raccoon
 • Gwyneth Paltrow revine ca Pepper Potts
 • Jon Favreau ca Happy Hogan
 • Benedict Wong ca Wong
 • Tessa Thompson ca Valkyria
 • Josh Brolin este Thanos

Filmul este regizat de fratii Anthony si Joe Russo si este realizat dupa un scenariu original semnat de Christopher Markus & Stephen McFeely.  Noul Avengers este o continuare a filmului – “Avengers: Infinity War/ Razbunatorii: Razboiul infinitului”. Aici, povestea a plecat de la furia lui Thanos, distrugatorul de lumi si cel mai infiorator inamic al Razbunatorilor, furie amplificata de faptul ca Chitauri nu au reusit sa infranga Pamantul si, mai ales, sa obtina Tesseractul. Posesor al celor sase giuvaeruri care il transforma intr-o creatura omnipotenta si omniscienta, Thanos se intoarce pe Terra pentru a-i nimici o data pentru totdeauna pe Iron Man, Hulk, Thor si aliatii lor.

Pe 2 mai 2008 s-a lansat Universul Cinematografic Marvel, odata cu premiera filmului “Omul de Fier”, care s-a dovedit un blockbuster cu un succes memorabil, fiind inca reperul Marvel in materie de succes si vanzari.
In cei 11 de la aceasta lansare, Marvel a produs sase filme care au incasat, fiecare, peste un miliard de dolari. In total, studiourile au incasat peste 19 miliarde de dolari din 21 de filme cu super eroi Marvel.
Anul trecut, in aprilie, “Avengers: Infinity War /Razbunatorii: Razboiul infinitului”a spart toate recordurile de incasari in primul weekend de la lansare, adunand peste 620 de milioane de dolari. Filmul a fost aclamat si de critica si de public, deopotriva, si a continuat sa sparga si mai multe recorduri de box-office, dovedindu-se un mega succes. A devenit rapid al patrulea cel mai de succes film al tuturor timpurilor, cu incasari de peste 2 de miliarde de dolari. In plus, “Avengers: Infinity War /Razbunatorii: Razboiul infinitului” a deschis calea catre lansarea primului film cu un supererou femeie – “Captain Marvel”.

Plutind in voia sortii, in adancul spatiului, fara apa sau mancare si cu rezervele de aer pe terminate, Tony Stark inregistreaza un mesaj pentru Pepper Potts, in speranta ca, intr-o buna zi, probabil mult dupa ce el nu va mai fi decat un schelet mumificat la bordul unei nave in deriva, vorbele lui vor ajunge la destinatar.
Intre timp, Razbunatorii care au supravietuit decimarii provocate de Thanos cu un simplu pocnet din degete, adica Thor, Black Widow, Captain America si Bruce Banner (cu Hulk facut ghem de frica si inca reticent la ideea de a-si arata fata in public), incearca sa gaseasca o cale de a-si salva prietenii, aliatii si, ma rog, acea jumatate de univers care nu a supravietuit semi-zeului malefic ce a nimicit viata pe o scara greu de imaginat

Vizionare trailer:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.