Noutati din lumea filmului

Justice League lider de incasari in weekendul premierei

,,Liga Dreptatii” este cel mai bun film la box office-ul romanesc din acest weekend

Lansarea pe marile ecrane a noului film marca Warner Bros., ,,Liga Dreptatii”, a fost una favorabila pentru super eroii univerului DC.

Nu numai ca si-au adjudecat primul loc in box office-ul romanesc al acestui weekend, cu incasari in valoare de 2.334.597 lei, insa au si adus in cinematografe un numar impresionant de peste 102.000 spectatori, care au vizionat in premiera actiunea de proportii epice.

In regia lui Zack Snyder, ,,Liga Dreptatii” are faimoasa distributie a Super Eroilor DC asigurata de: Ben Affleck in rolul lui Batman, Henry Cavill in rolul lui Superman, Gal Gadot in rolul lui Wonder Woman, Ezra Miller in rolul lui The Flash, Jason Momoa in rolul lui Aquaman si Ray Fisher in rolul lui Cyborg.

Incurajat de credinta sa renascuta in umanitate si inspirat de actiunea altruista a lui Superman, Bruce Wayne cere ajutorul noului sau aliat, Diana Prince, pentru a infrunta un dusman si mai mare. Impreuna, Batman si Wonder Woman actioneaza rapid pentru a gasi si a recruta o echipa de meta-oameni pentru a tine piept noii amenintari. Dar in ciuda unei ligi de eroi fara precedent, Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg si The Flash, ar putea fi deja prea tarziu pentru a salva planeta de acest asalt de dimensiuni catastrofale.

Filmul o readuce pe Amy Adams in rolul lui Lois Lane, Jeremy Irons in rolul lui Alfred, Diane Lane in rolul lui Martha Kent, Connie Nielsen in rolul lui Hippolyta si Joe Morton in rolul lui Silas Stone, si extinde universul povestii prin introducerea lui J.K. Simmons in rolul lui comisarului Gordon, Ciaran Hinds in rolul lui Steppenwolf, si Amber Heard in rolul lui Mera.

Liga Dreptatii poate fi vizionat pe marile ecrane in formatele: IMAX, Dolby Atmos, 4DX si 3D. Filmul este distribuit international de Warner Bros. Pictures, o companie a Warner Bros. Entertainment.

 

 

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Concurs

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail