Seriale

Jessica Jones – sezonul doi incepe pe 8 martie

Inainta de premiera Jessica Jones sezonul 2 treisprezece artiste din intreaga luma au facut treisprezece ilustratii care evidentiaza spiritul si esenta fiecarui episod din Sezonul 2:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.2033311040249725.1073741832.1556622987918535&type=1&l=51dd0cba07

Serialul Marvel Jessica Jones – cand incepe sezonul 2

Jessica Jones (Krysten Ritter), detectiv particular in New York, incepe sa isi puna viata in ordine, dupa uciderea lui Kilgrave, opresorul ei. Cunoscuta in intregul oras ca fiind un ucigas cu super puteri, Jessica Jones este pusa fata in fata cu un nou caz. In ciuda reticentei ei, noul caz o pune in ipostaza de a se cunoaste mai bine pe ea insasi, aceasta fiind nevoita sa caute anumite raspunsuri in propriul trecut.

Lui Krysten Ritter (Jessica Jones) i se alatura o distributie impresionanta, care ii include pe Rachael Taylor (Trish Walker), Carrie-Anne Moss (Jeri Hogarth), Eka Darville (Malcolm Ducasse), dar si nume noi precum Janet McTeer, J.R. Ramirez si nu numai.

Jessica Jones este un titlu original Netflix marca Marvel, care este produs de Melissa Rosenberg (Twilight, Dexter), Raelle Tucker (True Blood), Jim Chory (Daredevil, Luke Cage, Iron Fist) si Jeph Loeb (Daredevil, Luke Cage, Iron Fist).

Vizionare trailer Jessica Jones:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.