Geek Stuff

Invitati East European Comic Con

San-diego-comic-con_logo1-250x200O conventie anuala sustinuta in San Diego, California si Statele Unite ale Americii, va face o oprire anul acesta si in Bucuresti. Pe 30 si 31 martie, iubitorii de filme, seriale si benzi desenate, isi dau intalnire in cadrul unei senzationale intruniri care va cuprinde evenimente si conferinte speciale. Pe langa concursuri, vizite pe Aleea Artistilor si multe alte surprize, cea mai asteptata parte a acestei intruniri va fi intalnirea cu invitatii speciali. Asa cum am promis, astazi va fac cunostinta cu gazda evenimentului si cu cei mai asteptati oameni care vor lua parte la cele doua zile de actiuni cinefile si animate.

Prezentatori Shookie – gazda East European Comic Con

Johan Rasmus (Shookie), este un cosplayer, ambasador şi promotor Norvegian-Sami(Parte din Laponia), cunoscut pentru cosplay-ul Shookie, oarecum alter ego-ul Cookie Monster-ului din Muppets. Iubeşte să călătorească (în special în ROMÂNIA) şi să facă cosplay, participă la numeroase convenţii pe întreg mapamondul. Este zâmbăreţ şi foarte vorbăreţ, iar atunci când este în costum, intră complet în pielea personajului, dându-i viaţă. cu dedicaţie, aleatoriu, bucurie şi să păstrează un spirit bun. Acestea sunt motivele pentru care este invitat să fie în juriu la concursurile de Cosplay din Europa sau pur şi simplu să binedispună participanţii la un astfel de eveniment. Rasmus va fi una dintre gazdele EECC, prezentând totul în limba engleză!

shookie

Invitati speciali:

  • John Rhys-Davies – Actor

Începând cu anii ’80, John Rhys-Davies apare în mai multe roluri și în afara spațiului britanic, bucurându-se astfel de mai multă popularitate în rândul fanilor. John Rhys-Davies se remarcă în roluri precum carismaticul Sallah din” Indiana Jones”, Generalul Leonid Pushkin din” James Bond 007: The Living Daylights”, pilotul Vasco Rodriguez din seria filmelor Shogun”, precum și profesorul Maximilian Arturo din serialul de televiziune Sliders”. De asemenea, Davies a dat viață și a adus culoare personajelor din animațiile “Aladdin and the King of Thieves“,  “SpongeBob SquarePants”. Cel mai cunoscut personaj interpretat de actor, ramane rolul lui Gimli din trilogia “The Lord of the Rings”.

John Rhys-Davies

  • Finn Jones – Actor

Finn Jones este un actor de origine britanică în vârstă de 24 de ani, acesta începându-și cariera în anul 2009 după absolvirea Arts Educational Schools din Londra. Jones a devenit faimos în 2011 pentru interpretarea rolului lui Ser Loras Tyrell, Cavalerul Florilor, din serialul de succes marca HBO Game of Thrones (Urzeala Tronurilor).

Finn Jones

Gazde Cosplay

  •  Vanessa
Vanessa (Paine Cosplay) este un cosplayer renumit din Belgia. A început să facă cosplay în anul 2007 şi de atunci particiă la numeroase convenţii şi competiţii internaţionale. În anul 2010 a reprezentat Belgia la Concursul Eurocosplay, în 2011 a reprezentat Belgia la European Cosplay Gathering (ECG) secţiunea grupuri, iar anul acesta îşi va reprezenta din nou ţara la ECG. Are o vastă experienţă în a juriza, fiind de două ori membră în juriul pentru selecţiile naţionale EuroCosplay şi membră în juriul ECG la finala din 2012 care a avut loc în Paris la Japan Expo.Vanessa va face parte din juriul concursului de Cosplay de la East European Comic Con si va fi prezentă la Comic Con în costumul său de Enira (Raid Boss Lineage II) și Gunnm/Alita (Battle Angel Alita).
vanessa4
  • Manuel D’Andrea

Manuel D’Andrea este din Italia, are doar 19 ani şi este cosplayer profesionist. Şi-a început cariera în martie 2011, participând la 8 competiţii importante, la care a câştigat 7 premii, printre care şi titlul de campion al Italiei la Cosplay.  Manuel D’Andrea va face parte din juriul concursului de Cosplay de la East European Comic Con. Spune că fiecare costum pe care îl confecţioneaza este o aventură nouă pentru el, procesul solicitându-i multă migală şi dăruire. Manuel va fi prezent la Comic Con în costumul său de Edward Scissorhands și Headless Horseman/Hessian Horseman (Sleepy Hollow).

Desktop2

Loading...

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Concurs

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail