Geek Stuff

HBO aduce Tronul de Fier la East European Comic Con

250px-Iron_throne_HBOHBO Romania le va oferi sansa tuturor fanilor serialului Urzeala tronurilor sa stapaneasca cele 7 Regate in cadrul East European Comic Con.

In perioada 9-11 mai, Tronul de Fier se va afla la Romexpo si va putea fi vizitat de catre toti fanii Urzeala tronurilor.

Simbol al puterii râvnit de toate casele, motiv al vrajbei și al luptei pentru supremație, Tronul de Fier va fi expus fanilor în premieră la East European Comic Con.

Toți doritorii se vor putea fotografia în postura de conducători ai celor 7 Regate, doar în baza biletului de acces la eveniment.

“Urzeala ronurilor este cel mai de succes serial al ultimilor ani, produs și difuzat de HBO și este adaptat după seria de cărți „Cântec de Gheață și Foc” a autorului George R.R. Martin.

Doi dintre actorii prezenți la editia de anul acesta a East European Comic Con, Jason Momoa (Khal Drogo) și Natalia Tena (Osha), au jucat in celebrul serial.

Iron-Throne-jon-snow-21714917-1280-720

East European Comic Con este cea mai mare convenție a pasionaților de jocuri, filme, seriale, benzi desenate, manga din Europa de Est, având ca sursă de inspirație mult apreciatul Comic Con de la San Diego. În 2014, între 9-11 mai la Romexpo și Pullman Hotel, fanii se vor putea întâlni cu actorii de la Hollywood, Jason Momoa (Urzeala Tronurilor, Conan, Stargate Atlantis), Natalia Tena (Harry Potter, Urzeala Tronurilor), Sebastian Roche (The Originals, Fringe, Criminal Minds, Beowulf), dar și cu reprezentanți de seamă ai cosplay-ului precum celebra Yaya Han sau ai benzilor desenate precum Ian Churchill.

unnamed

Biletele pot fi achiziționate din rețelele Myticket, Eventim și din magazinele Diverta din țară. 

Loading...

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Concurs

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail