Geek Stuff

Actorul Sebastian Roche va fi înlocuit de Mark Sheppard la Comic Con

mark_sheppard_poster_by_arcgabriell-d61yk45East European Comic Con regretă să anunțe că actorul Sebastian Roche, cunoscut pentru rolurile din Supernatural și The Originals, nu va mai putea lua parte la evenimentul din 9-11 mai din cauza prelungirii neașteptate a filmărilor unui proiect în care este implicat. Noul său program se suprapune cu perioada în care se desfășoară East European Comic Con și astfel nu mai poate sosi în România.

În schimb, locul său va fi ocupat de colegul său de platou, Mark Sheppard, cel care îi dă viață lui Crowley, The King of Hell, din același serial “Supernatural”.

Actorul de origine britanică s-a remarcat de-a lungul timpului cu roluri de neuitat în numeroase  seriale de success din cultura populară. El i-a interpretat pe Romo Lampkin în “Battlestar Galactica”, pe Jim Sterling în “Leverage”, pe Curtin Hegan în “White Collar” și bineînțeles, pe Crowley în Supernatural, un personaj extrem de îndrăgit de fani datorită complexității sale: sarcastic, malefic, egoist, dar surprinzător și fascinant de fiecare dată.

Cei care și-au achiziționat bilete pentru panel, autografe sau poze cu Sebastian Roche le pot folosi pentru Mark Sheppard, fără să fie nevoiți să achite vreo suma suplimentară.

Cei care își doresc recuperarea contravalorii biletelor pentru actor o pot face începând cu 10 aprilie de la punctele de vânzare de unde și le-au achiziționat. În ceea ce privește biletele cumpărate online, recuperarea se poate realiza printr-un e-mail trimis rețelei Myticket.

Mark-Sheppard-aka-Crowley-supernatural-30183816-1024-810

East European Comic Con este cea mai mare convenție a pasionaților de seriale, filme, benzi desenate, jocuri si animatie din Europa de Est, având ca sursă de inspirație mult apreciatul Comic Con de la San Diego. În 2014, între 9-11 mai la Romexpo și Pullman Hotel, fanii se vor putea întâlni cu actorii de la Hollywood, Jason Momoa (Urzeala Tronurilor, Conan, Stargate Atlantis), Mark Sheppard (Supernatural, Battlestar Galactica), Natalia Tena (Harry Potter, Urzeala Tronurilor), dar și cu reprezentanți de seamă ai cosplay-ului precum celebra Yaya Han sau ai benzilor desenate precum Ian Churchill.

1082293_495952523819662_1530930702_o

Biletele pot fi achiziționate din rețelele Myticket, Eventim și din magazinele Diverta din țară.

Loading...

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Concurs

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail