Fără categorie

Hackerville un serial drama despre criminalitatea informatica. productie HBO si TNT Germania

HBO Europe realizeaza prima coproductie internationala, Hackerville, un thriller cu scenariu original, in sase parti, despre o retea de hackeri si cei aflati pe urmele lor.

Hackerville, productie originala HBO Europe, coprodusa de TNT Serie, a fost creata de Ralph Martin si Joerg Winger (UFA Fiction) si va fi produsa de Cristian Mungiu si Tudor Reu prin Mobra Films.

Episoadele vor fi regizate de Igor Cobileanski (Umbre) si Anca Miruna Lazarescu (La drum cu tata). Scenaristii serialului sunt Laurentiu Rusescu, Daniel Sandu, Ralph Martin si Steve Bailie.

Un atac cibernetic, ai carui responsabili par a fi o retea de hackeri din Romania, afecteaza una dintre cele mai mari banci din Germania. Lisa Metz, experta in criminalitate informatica in Frankfurt, preia ancheta in Timisoara, orasul in care s-a nascut. Lisa ajunge sa se confrunte cu secrete incomode din trecutul familiei sale. Intre timp, ancheta lui Adam Sandor, politistul roman care se ocupa de caz, este data peste cap de sosirea Lisei. Investigatia ii duce pe cei doi, Lisa si Adam, pe urmele unui hacker genial, cunoscut ca Dark Mole. Neincrederea initiala din acest trio se transforma treptat intr-o relatie de interdependenta.

Hackerville e un thriller de investigatie, plin de actiune si suspans. Serialul are in centru lumea cibernetica, actiunile, dar si consecintele profunde si foarte reale ale jocurilor din acest univers.

 

Hackerville se va filma in Timisoara, Bucuresti si Frankfurt, din primavara lui 2018 si va avea premiera in Romania la HBO si HBO GO in toamna.

 

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.