Seriale

Fear the Walking Dead 3×09&3×10

Fear the Walking Dead revine din 11 septembrie cu o portie dubla de episoade – Minotaur (3×09) si The Diviner (3×10)
Multumita postului AMC Romania am reusit sa vad in avans cele doua episoade si va spun la ce sa va asteptati.
Premiera midseason a sezonului trei – Fear the Walking Dead 3B este marcata de reuniuni si divizari intre personaje. Revenirea s-a facut in forta si avem noi amenintari, astfel ca avem destule motive de ingrijorare pentru preferatii nostri, desi momentan se pare ca se face doar o teasing. Ambele episoade au cateva momente interesante, presarate cu actiune si dialog bine scris. Judecand in baza inceputului in forta, pot sa zic sigur ca FTWD ar putea fi una dintre cele mai bune serii ale toamnei. La asta adaug, celor care devoram serialele cu zombi, ca filmul parinte, The Walking Dead revine din 22 octombrie cu sezonul 8.Ultima oara cand ne desparteam de protagonisti din Fear the Walking Dead, acestia erau impartiti in doua grupuri de supravietuitori: Otto ranchers si the Black Hat Reservation. Ii lasam in pragul unui razboi, cand Nick si Madison inscenau sinuciderea lui Jeremiah, doar pentru a salva viata celorlati. Doar ca minciuna este curand descoperita, iar alianta cu The Nation (locul unde Ofelia si-a gasit casa) este mai fragila. Daniel Salazar inca spera sa isi gaseasca fiica, iar Victor Strand isi incedia vasul, urmand sa plece catre necunoscut, eliberandu-se de trecut.
sursa amc

sursa amc

“You’ve always been the strong one” – Fear the Walking Dead 3×10

La ferma, ciocnirea dintre locuitori si the Nation este inevitabila. In primul episod conflictul este concentrat pe incapacitatea lui Tony de a renunta la comportamentul violent, furie alimentata de faptul ca Madison si Jake ofera control puternic grupului lui Walker. In al doilea episod o criza de apa ii trimit pe Madison si Walker la un orasel de granita din Mexic, unde se intalnesc cu Victor, din nou prins in probleme.

Familia Clark s-a schimbat, a avut o evolutie surprinzatoare, care a ramas de-a lungul sezoanelor centrul de interes pentru multi dintre noi cei care am pornit la drum alaturi de ei. Madison este liderul matur care ofera mereu consiliere, Nick ii manipuleaza pe toti cei din jur, iar Alicia (pare sa devina parghia morala) se foloseste de faptul ca poate trece neobservata pentru a misca lucrurile in avantajul ei. Doar ca, acum ajunsi la conducere, nu prea stiu ce sa faca cu puterea. Si nu ar fi problema despre decizii, cat despre faptul ca desi nu ar trebui, sunt egosti. Cele doua episoade FTWD ne arata inca odata dificultatile prin care cei trei trec si cum ii schimba fiecare pas pe care il parcurg, desi uneori nu anticipeaza mutarile celorlalti si ai crede ca o fac. Din nou, Madison ia decizii din impuls, iar una care il implica si pe Strand, ar putea sa destablizieze si mai mult confortul pe care aparent l-au gasit. Ramane de vazut. 

Fear the Walking Dead – review 3×09 + 3×10

Si daca tot vorbim despre evolutia personajelor, Nick incepe sa semene tot mai mult cu Troy, mai ales din punct de vedere al dependentelor, al tendintelor daunatoare de a se distruge si de a ruina totul in jurul lui. Este cert ca relatia dintre ei, desi nu a parut, s-a cladit pe incredere si oarecare respect. O sa vedeti ca rolurile lor se schimba, la propriu, si o sa incepeti sa faceti propriile scenarii. Cumva Madison a stat mereu in umbra deciziilor lui Nick, aceasta fiind o aparitie extrem de dificila, lucru pe care l-a confirmat cu mai multe ocazii si in cele doua episoade. O sa ai senzatia ca pare indestructibila si ca scapa nepedepsita, ceea ce devine un aspect usor naiv in poveste. Oh, o sa va amuzae ca are o porecla primita.

Bonus, avem cateva plimbari printr-un bazar, destul de ofertant ca setting, asa ca sper sa revenim acolo curand. Ar fi pacat sa nu se profite de acea locatie.Dupa o absenta de doua luni, Fear the Walking Dead a revenit cu un character development intens. Si a demonstrat, fara sa mai fie nevoie, ca este demn sa fie parte din acest univers creat pe baza benzilor desenate ale lui Robert Kirkman. Cu senzatia ca s-a inghesuit mult material intr-o ora jumatate, cu momente usor fortate, pericolul pare, totusi, mai real ca niciodata, dandu-se definitii noi groazei. Ce ramane valabil este interesul de a vedea cum evolueaza totul.
 Vizionare trailer:

https://youtu.be/2UjLaj5CfPg

Loading...

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.