Fără categorie

Fear the Walking Dead – ce se intampla cu personajele principale in sezonul 3

FEAR THE WALKING DEAD revine din 5 iunie cu al treilea sezon numai la AMC

AMC lanseaza pe 5 iunie cel de-al treilea sezon din serialul horror extrem de apreciat de fanii si criticii din intreaga lume, ”Fear the Walking Dead”. Primul episod al noului sezon se va difuza in premiera simultana cu SUA de la ora 4:00 si in reluare, in aceeasi zi de la ora 22:00.

”Fear the Walking Dead” revine cu al treilea sezon, iar familiile protagoniste vor fi reunite in zona vibranta si violenta a frontierei SUA-Mexic. Barierele internationale nu mai exista din cauza apocalipsei, iar personajele noastre trebuie sa incerce sa recladeasca nu doar societatea, dar si familia. Madison se reintalneste cu Travis, insa Alicia a fost distrusa de moartea lui Andreas.

Cliff Curtis as Travis Manawa, Danay Garcia as Luciana – Fear the Walking Dead _ Season 3, Episode 1 – Photo Credit: Michael Desmond/AMC

  • Nick: La doar cateva mile distanta de mama sa, prima actiune a lui Nick in calitate de lider a condus la patrunderea Lucianei intr-o ambuscada organizata de un grup militar american. Cei doi au reusit sa scape de moarte, dar Nick a incetat sa se mai simta nemuritor.
    Revenindu-si atat emotional cat si fizic, Strand isi doreste sa exploateze moneda noii lumi, iar captivitatea Ofeliei ii va testa acesteia abilitatea de supravietuire si va afla daca regaseste in ea salbaticia tatalui sau.
  • Madison: in cel de-al treilea sezon, Madison nu mai are compasiune. Isi promite ca nu va mai repeta greselile trecutului, chiar daca acest lucru inseamna ca va trebui sa adopte brutalitatea. Pe masura ce Madison evolueaza in cursul acestui sezon, o vom vedea devenind din ce in ce mai intunecata. Scopurile sale sunt nobile, insa mijloacele sunt compromise moral.
  • Travis: Apocalipsa l-a consumat si l-a distrus. Dar oare il va recladi acum? Ceea ce a ramas din familia sa este nepretuit. O iubeste pe Madison si are o datorie fata de Alicia. Travis le va apara, dar o va face intr-un mod diferit. A incercat sa aiba compasiune, dar acest lucru l-a costat. A pierdut o parte din el insusi, dar ceva mult mai puternic i-a luat locul.
  • Alicia s-a maturizat in al doilea sezon, iar ea si mama ei sunt mai apropiate ca niciodata. Alicia a ucis pe cineva, un lucru la care Madison nu se astepta si nu credea ca il va face, insa intr-un anumit fel, acest lucru le uneste ca mama si fiica. Distrusa dupa ce l-a ucis pe Andreas pentru a-l apara pe Travis, Alicia si-a pierdut viitorul si are nevoie sa dea vina pe ceva sau pe cineva.
  • Strand: revenindu-si dupa o rana de injunghiere, el nu este pregatit sa plece la drum si prefera sa ramana unde are hrana, apa si este in siguranta. Isi calculeaza urmatoarele miscari in comunitatea refugiatilor din hotel si isi tine promisiunea facuta lui Madison, aceea de a ramane in viata. El mereu s-a priceput la analiza rapida a situatiei si sa se adapteze circumstantelor.
  • Ofelia se dovedeste a fi o supravietuitoare, precum tatal sau. Eliberata de parinti  dar captiva cu aceia care nu ii sunt familie, Ofelia a ales o alta cale. Ea a decis sa refuze apocalipsa, sa refuze fatalismul. A incercat sa contacteze barbatul pe care candva l-a iubit si l-a pierdut. Nu mai crede in sanctuar si nu mai are compasiune.

Vizionare trailer:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail