Lansari filme

De la Roma la Romania: David Oakes are rolul principal in „Love By Design”

David-david-oakes-32644358-526-660

Cunoscut pentru aparitiile din teatru si televiziune, britanicul David Oakes va interpreta rolul principal din comedia romantica „Love By Design”, alaturi de Giulia Nahmany. Filmul va avea premiera in cinematografe din 31 octombrie si este distribuit de Forum Film.

Slabiciunile pentru productiile de epoca, i-au adus partituri in serialele de televiziune „The Borgias”/”Familia Borgias”, „White Queen”/ „Regina Alba”,  „Henry VIII: The Mind of a Tyrant”, „The Pillars of the Earth”/ „Stalpii Pamantului”, „”World Without End”, toate apreciate de critica de specialitate.

Pentru comedia romantica „Love By Design/ „Dragoste si Design”, imbraca haine moderne si il interpreteaza pe Adrian Edwards, un britanic cuceritor si fermecator de care Danielle Luca, jucata de Giulia, se indragosteste.  Dupa ce este concediata de sefa de la revista de moda unde era redactor, aceasta paraseste New York-ul si revine pe taramul natal, in Romania. Aici il cunoaste pe Adrian, cel care o inspira si o incurajeaza sa-si urmeze pasiunea pentru crearea unor croieli deosbite.

David Oakes a debutat la teatrul Shakespeare’s Globe din Londra, dupa ce a urmat cursuri la Bristol Old Vic Theatre School, precum si la Universitatea din Manchester, unde a studiat literatura engleza. Recent a fost nominalizat la Broadway World Awards pentru interpretarea din piesa „Shakespeare in Love”.

 

Filmul „Love By Design” este regizat de Michael Damian („Red Eye”, „Moondance Alexander”, „Marley & Me: The Puppy Year”, „A Princess for Christmas”, „The Sweeter Side of Life”), iar distributia ii aduce impreuna  pe Jane Seymour, David Lipper, Olivia Hallinan, Ela Prodan, Manuela Ciucur, Andrew Pleavin.

Vizionare trailer:

 

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.