Concurs

Concurs „Paul, mare politist la mall 2”: doua invitatii duble la film (incheiat)

Poster CC.inddDin 17 aprilie InterComFilm aduce pe marile ecrane continuarea comediei „Paul Blart: Mall Cop” din 2009 si ne lasa sa ne amuzam din nou pe seama stangaciei unui agent de securitate.

Au trecut sase ani de cand Paul Blart a devenit faimos pentru salvarea mall-ului West Orange Pavilion. roul primeste in dar o vacanta: pentru ca a facut sacrificii ca sa asigure securitatea clientilor, el a primit o excursie gratuita la un simpozion pe teme de securitate, in Las Vegas. Toata lumea ii spune lui Blart sa se relaxeze si sa se odihneasca, dar securitatea nu-si ia niciodata vacanta… iar cand Blart descopera o amenintare la adresa securitatii hotelului, gardianul cel mai iubit al Americii e gata sa intervina fara cea mai mica ezitare. 

Filmul este regizat de Andy Fickman („She’s the Man” (2006), „The Game Plan” (2007), „Race to Witch Mountain” (2009), „You Again” (2010), „Parental Guidance” (2012)) si ii are in rolurile principale pe Kevin James, Raini Rodriguez, Eduardo Verástegui, Daniella Alonso, Neal McDonough.

The stakes have been raised

Pentru a intra in concurs, garantandu-ti sansa de a castiga una dintre cele doua invitatii duble, trebuie sa urmezi pasii de mai jos:

 • Trebuie sa devii fan CineAmator prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului aici. Daca deja ma urmariti si ati dat like paginii, puteti trece la urmatoarea etapa din concurs. Prietenii de la InterComFilm  va asteapta sa vizitati si pagina lor pentru ultimele noutati in materie de filme!
 • Distribuie concursul pentru a afla cat mai multe persoane de oportunitatea de a castiga invitatii la film
 • Raspunde printr-un comentariu la intrebarea de concurs 

Invitatiile sunt valabile la Hollywood Multiplex din cadrul Bucuresti Mall, in perioada 20 – 23 aprilie. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul numai dupa ce au furnizat datele necesare si au primit mail cu confirmarea faptului ca datele se afla la casa de bilete. 

 Rog participantii sa se inscrie cu un singur comentariu. Persoanele care ofera raspunsul cu mai multe identitati, vor fi descalificate.

Va multumesc pentru intelegere!

Intrebarea este: Care este filmul de comedie recent urmarit?

Castigatorii vor fi contactati sambata, 18 aprilie, prin email, pentru a-mi trimite datele necesarii validarii. Daca raspunsul nu este primit in intervalul mentionat, premiile se vor redistribui Succes!

ATENTIE!Pentru a evita situatiile in care premiile nu se valideaza nici la rezerve, nu se vor lua in considerare comentariile de pe facebook pentru ca sunt create conturi false duplicat pentru mai multe inscrieri. Rog ca raspunsurile sa se trimita prin comentariu completand formularul de mai jos!

UPDATE: Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt Alina Gabriela si Girneata Mihaela Catalina.

castigatori paul bart

Vezi si...

7 Comments

 1. Lazar Adrian at  -  Răspunde

  Mare şi tare(Get Hard)

 2. Curuliuc Lidia at  -  Răspunde

  Love, Rosie

 3. Sfichi at  -  Răspunde

  Teleportati in adolescenta 2

 4. Flore Daniel at  -  Răspunde

  Filmul de comedie recent urmarit este”Mare si tare”,pe care il savurez cu placere deosebita de fiecare data cand il revad,care ma introduce in esenta sa,nu conteaza cat stau,uit sa mai ies,ma prinde mult atmosfera creata.Imi place sa vad oamenii din jurul meu razand,sa fie plini de veselie

 5. Girneata Mihaela Catalina at  -  Răspunde

  Sefi de cosmar 2

 6. Alina Gabriela at  -  Răspunde

  Fimul ‘Get Hard’

 7. Gheorghe Ana-Roxana at  -  Răspunde

  The wedding ringer

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail