Concurs

Concurs „Danny Collins”: doua invitatii duble la film (incheiat)

danny-collins-164675lDin 17 aprilie RoImage aduce pe marile ecrane o poveste adevarata despre o scrisoare care a schimbat viata unei persoane ratacite prin viata, despre iertare, despre a doua sansa, despre regasire, pierderi si renuntari. Un film sustinut de distributie si interpretari fantastice.

O vedeta rock, care inca se agata de imaginea unui star care ridica stadioane in picioare in urma cu trei decenii, se bucura de tot ce ofera mai bun celebritatea. La aniversarea sa, impresarul si bunul sa prieten ii ofera un cadou care il va motiva sa isi schimbe viata si sa-si aranjeze treburile neincheiate. Chiar daca asta inseamna sa isi caute fiul pe care nu l-a cunoscut niciodata! Si totul porneste de la o intriga superba: John Lennon.

Filmul este regizat de Dan Fogelman („Crazy, Stupid, Love”, „Last Vegas”) si ii are in rolurile principale pe Al Pacino, Jennifer Garner, Melissa Benoist, Christopher Plummer, Bobby Cannavale, Annette Bening, Aarti Mann.

  40 years ago, an undelivered letter from John Lennon could have changed his life forever… He just got it today.

Pentru a intra in concurs, garantandu-ti sansa de a castiga una dintre cele doua invitatii duble, trebuie sa urmezi pasii de mai jos:

 • Trebuie sa devii fan CineAmator prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului aici. Daca deja ma urmariti si ati dat like paginii, puteti trece la urmatoarea etapa din concurs. Prietenii de la RoImage va asteapta sa vizitati si pagina lor pentru ultimele noutati in materie de filme!
 • Raspunde printr-un comentariu la intrebarea de concurs si castiga una dintre cele doua invitatii duble

Invitatiile sunt valabile exclusiv la Cinema City din cadrul Sun Plaza, in intervalul 20-26 aprilie, conform programului intern. Biletele se ridica personal de castigatori de la sediul distribuitorului, de luni pana vineri, intre orele 10-17.

 Rog participantii sa se inscrie cu un singur comentariu. Persoanele care ofera raspunsul cu mai multe identitati, vor fi descalificate.

Va multumesc pentru intelegere!

Intrebarea este: Care este filmul preferat despre industria muzicii?

Castigatorii vor fi contactati duminica, 19 aprilie, prin email, pentru a-mi trimite datele necesarii validarii. Daca raspunsul nu este primit in intervalul mentionat, premiile se vor redistribui Succes!

ATENTIE! Pentru a evita situatiile in care premiile nu se valideaza nici la rezerve, nu se vor lua in considerare comentariile de pe facebook pentru ca sunt create conturi false duplicat pentru mai multe inscrieri. Rog ca raspunsurile sa se trimita prin comentariu completand formularul de mai jos!

UPDATE: Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt STEFAN C. si CIPRIAN STEFAN.

castigatori danny collins

Vezi si...

10 Comments

 1. Oana-Maria Popescu at  -  Răspunde

  Gainsbourg (Vie héroïque)

 2. constantin mimi at  -  Răspunde

  Selena e preferatul meu!

 3. Stefan C. at  -  Răspunde

  Notorious (2009)

 4. Lazar Adrian at  -  Răspunde

  DEMASCAREA INDUSTRIEI MUZICALE

 5. Curuliuc Lidia at  -  Răspunde

  The Bodyguard

 6. Ciprian Stefan at  -  Răspunde

  New York Melody (Begin Again)

 7. Alina Gabriela at  -  Răspunde

  Filmul ‘The Bodyguard’.

 8. Gheorghe Ana-Roxana at  -  Răspunde

  Begin Again

 9. Laura M. at  -  Răspunde

  Notorious (2009) 😀

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.