Concurs

Concurs „Magic Mike XXL”: castiga invitatii la film (incheiat)

unnamed

Freeman Entertainment si CineAmator te invita la film! Din 17 iulie asista la o noua runda de spectacol pentru rasfatul tau! Cei mai hot stripperi iti danseaza din nou intr-o comedie cu mult sex-appeal. Ia-ti prietenele si mergeti la cinema sa vedeti Magic Mike XXL!

Mike (Channing Tatum) a stat 3 ani departe de lumina reflectoarelor si de tipetele multimii de femei innebunite de miscarile spectaculoase si senzuale de striptease. Insa acum este atras de fosta lui trupa de dansatori exotici – Kings of Tampa – intr-o noua aventura: un ultim show alaturi de vechii prieteni si posibilitatea de a castiga un premiu substantial la conventia stripperilor din Myrtle Beach.

Filmul „Entourage/ Anturaj” este regizat de Gregory Jacobs („Wind Chill”, „Criminal”) si ii are in rolurile principale pe Matt Bomer, Kevin Nash, Elizabeth Banks,Channing Tatum, Adam Rodriguez.

Back to the grind.

Pentru a intra in concurs, garantandu-ti sansa de a castiga una dintre cele doua invitatii duble, trebuie sa urmezi pasii de mai jos:

 • Trebuie sa devii fan CineAmator prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului aici. Daca deja ma urmariti si ati dat like paginii, puteti trece la urmatoarea etapa din concurs. Prietenii de la Freeman Entertainment va asteapta sa vizitati si pagina lor pentru ultimele noutati in materie de filme!
 • Raspunde printr-un comentariu la intrebarea de concurs 

Invitatiile sunt valabile la Cine Grand Auchan Titan. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul numai dupa ce au furnizat datele necesare si au primit mail cu confirmarea faptului ca datele se afla la casa de bilete a Cine Grand Auchan Titan. Acestia se vor prezenta la cinematograf cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei (luni – duminica) timp de o saptamana.

CINE GRAND LOGO 01

  Rog participantii sa se inscrie cu un singur comentariu. Persoanele care ofera raspunsul cu mai multe identitati, vor fi descalificate.

Va multumesc pentru intelegere!

Intrebarea este: Magic Mike XXL, ca si primul film, este inspirat de experientele de viata ale acestui actor/co-scenarist, care isi reia rolul legendarului Magic Mike, care se intoarce pe scena pentru un ultim show exploziv. Acest actor este cunoscut pentru rolurile din „Jupiter Ascending„, „Foxcatcher” si seria „Jump Street”. Care este numele lui?

 1. Channing Tatum
 2. Joe Manganiello
 3. Adam Rodriguez

Castigatorii vor fi contactati vineri, 17 iulie, prin email, pentru a-mi trimite datele necesarii validarii. Daca raspunsul nu este primit in intervalul mentionat, premiile se vor redistribui. Succes!

ATENTIE!Pentru a evita situatiile in care premiile nu se valideaza nici la rezerve, nu se vor lua in considerare comentariile de pe facebook pentru ca sunt create conturi false duplicat pentru mai multe inscrieri. Rog ca raspunsurile sa se trimita prin comentariu completand formularul de mai jos!

 UPDATE: Concursul s-a incheiat.

MNAGIC MIKE

Vezi si...

18 Comments

 1. Lupu valentina at  -  Răspunde

  Channing Tatum

 2. Budeanu Catalin at  -  Răspunde

  Channing Tatum

 3. Iancu Madalina Mihaela at  -  Răspunde

  Channing Tatum

 4. Teodora Gaina at  -  Răspunde

  Channing Tatum

 5. Daniel Gaina at  -  Răspunde

  Channing Tatum

 6. Nastase Gheorghe Razvan at  -  Răspunde

  Channing Tatum

 7. Dobrescu Constantinescu Ana Gabriela at  -  Răspunde

  Channing Tatum

 8. Daniela Ionita at  -  Răspunde

  Channing Tatum

 9. Adrian Lazar at  -  Răspunde

  Channing Tatum

 10. Tudor Victoria at  -  Răspunde

  Raspunsul este 1. Channing Tatum

 11. ghita cristian at  -  Răspunde

  Channing Tatum

 12. Gheorghe Ana-Roxana at  -  Răspunde

  Channing Tatum

 13. Georgiana at  -  Răspunde

  Channing Tatum

 14. Serban Florin Ionut at  -  Răspunde

  Channing Tatum

 15. Ichim Florina Ancuta at  -  Răspunde

  Channing Tatum

 16. Ichim Dorin Cristian at  -  Răspunde

  Channing Tatum

 17. Zdrentu Irinel Andreea at  -  Răspunde

  Channing Tatum

 18. Moise Georgiana Eliza at  -  Răspunde

  Channing Tatum

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.