Concurs

Concurs ‘Legend: Gangsteri de legenda’: doua invitatii duble la film (incheiat)

afis_Gangsteri RFreeman Entertainment si CineAmator te trimit la film! Din 16 octombrie, afla povestea adevarata a gemenilor Kray care in anii ’60 faceau legea in cartelul crimelor si urmareste-l pe Tom Hardy interpretand dublu rol. Vino sa vezi „Gangsteri de legenda„!

Londra anilor ’50-’60 era o loc plin de eleganta si violenta, un loc al petrecerilor fastuoase si crimelor brutale, al jocurilor de noroc si al jocurilor de putere. In mijlocul tuturor lucrurilor erau gemenii Kray. Ronnie, un tip fermecator si crud. Reggie – un schizofrenic paranoic violent. Impreuna, conduceau Londra. Si toata lumea avea ceva de povestit despre ei. Intrasera deja in legenda.

Filmul „Legend” este regizat de Brian Helgeland („Robin Hood”, „L.A. Confidential”, „Mystic River”) si ii are in rolurile principale pe Tom Hardy, Emily Browning, Taron Egerton, Christopher Eccleston, Joshua Hill, Tara Fitzgerald.

Power. Fear. Family.

Pentru a intra in concurs, garantandu-ti sansa de a castiga una dintre cele doua invitatii duble, trebuie sa urmezi pasii de mai jos:

 • Trebuie sa devii fan CineAmator prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului aici. Daca deja ma urmariti si ati dat like paginii, puteti trece la urmatoarea etapa din concurs. Prietenii de la Freeman Entertainment va asteapta sa vizitati si pagina lor pentru ultimele noutati in materie de filme!
 • Raspunde printr-un comentariu la intrebarea de concurs 

Invitatiile sunt valabile la Cine Grand Auchan Titan. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul numai dupa ce au furnizat datele necesare si au primit mail cu confirmarea faptului ca datele se afla la casa de bilete a Cine Grand Auchan Titan. Acestia se vor prezenta la cinematograf cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei (luni- duminica).

CINE GRAND LOGO 01

  Rog participantii sa se inscrie cu un singur comentariu. Persoanele care ofera raspunsul cu mai multe identitati, vor fi descalificate.

Va multumesc pentru intelegere!

Intrebarea este: In filmul Gangsteri de Legenda, acest actor aclamat joaca perfect ambele roluri principale: cel al lui Ronnie si cel al lui Reggie Kray. Cele mai cunoscute performante ale sale sunt cele din Inception, The Dark Knight Rises si Mad Max: Fury Road. Care este numele lui?

 1. Leonardo DiCaprio
 2. Tom Hardy
 3. Christian Bale

Castigatorii vor fi contactati joi, 22 octombrie, prin email, pentru a-mi trimite datele necesarii validarii. Daca raspunsul nu este primit in intervalul mentionat, premiile se vor redistribui. Succes!

ATENTIE! Pentru a evita situatiile in care premiile nu se valideaza nici la rezerve, nu se vor lua in considerare comentariile de pe facebook pentru ca sunt create conturi false duplicat pentru mai multe inscrieri. Rog ca raspunsurile sa se trimita prin comentariu completand formularul de mai jos.

UPDATE: Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt Laura Stanciu si Laur Marius.

legend

Vezi si...

23 Comments

 1. Radu Ana-Casiana at  -  Răspunde

  2. Tom Hardy

 2. I. Georgiana at  -  Răspunde

  2. Tom Hardy

 3. Constantin Savin at  -  Răspunde

  2. Tom Hardy

 4. burlacu sergiu at  -  Răspunde

  2.Tom Hardy

 5. burlacu marius at  -  Răspunde

  2.Tom Hardy

 6. Valentina Paduraru at  -  Răspunde

  2. Tom Hardy

 7. PITULAN CAMELIA at  -  Răspunde

  2. TOM HARDY

 8. Flore Daniel at  -  Răspunde

  2.Tom Hardy

 9. Adrian Lazar at  -  Răspunde

  2. Tom Hardy

 10. Covesan Cristina at  -  Răspunde

  Actorul este Tom Hardy

 11. Miu Bogdan Mihai at  -  Răspunde

  2. Tom Hardy

 12. MADALIN MOSTEANU at  -  Răspunde

  2.Tom Hardy

 13. George Silviu at  -  Răspunde

  2. Tom Hardy

 14. Ovidiu Stoian at  -  Răspunde

  2.Tom Hardy

 15. Corina Elena at  -  Răspunde

  2. Tom Hardy

 16. Laura Stanciu at  -  Răspunde

  2. Tom Hardy.

 17. Aurora Marin at  -  Răspunde

  2 Tom Hardy

 18. Dobrescu Diana at  -  Răspunde

  Tom Hardy <3

  • Dobrescu Diana at  -  Răspunde

   Tom Hardy desigur

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail