Concurs

CONCURS: castiga doua invitatii la filmul “Atomic Blonde: Agenta sub acoperire” (incheiat)

Vertical Entertainment si CineAmator te invita la concurs!

Din 4 august vino la cinema sa o vezi pe Charlize Theron in Atomic Blonde: Agenta sub Acoperire: un thriller de spionaj plin de actiune si suspans de la regizorul filmului John Wick si Deadpool 2!

Agenta MI6 Lorraine Broughton (Charlize Theron) este experta in colectarea de informatii secrete, in evadari si diversiuni si in lupta corp la corp. Te poate seduce oricand. Si te poate ucide oricand. O noua misiune o trimite in Berlin sa rezolve un caz de siguranta nationala, in timp ce revolutia sufoca strazile germane, iar tradarea este la ordinea zilei.  Singura intr-un oras dominat de haos, ea se asociaza cu agentul infiltrat David Percival (James McAvoy) pentru a deconspira un joc letal de spionaj si a readuce in tara un dosar clasificat extrem de important.

Atomic Blonde” este regizat de Dacid Leitch (John Wick) si ii are in rolurile principale pe Charlize Theron, James McAvoy, Sofia Boutela, Bill Skarsgård, John Goodman si Toby Jones.

Concurs invitatii la filmul ‘Atomic Blonde’

Pentru a intra in concurs, garantandu-ti sansa de a castiga una dintre cele doua invitatii duble trebuie sa urmezi pasii de mai jos:

 • Trebuie sa devii fan CineAmator prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului aici. Daca deja ma urmariti si ati dat like paginii, puteti trece la urmatoarea etapa din concurs. Prietenii de la Vertical Entertainment va asteapta sa vizitati si pagina lor pentru ultimele noutati in materie de filme!
 • Raspunde printr-un comentariu la intrebarea de concurs 

Invitatiile sunt valabile la Cine Globe Auchan Titan. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul numai dupa ce au furnizat datele necesare si au primit mail cu confirmarea faptului ca datele se afla la casa de bilete a Cine Grand Auchan Titan. Acestia se vor prezenta la cinematograf cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei (luni – duminica).

Rog participantii sa se inscrie cu un singur comentariu (facebook/ comentariu). Persoanele care ofera raspunsul cu mai multe identitati, vor fi descalificate.

Intrebarea esteActrita care o interpreteaza pe agenta Lorraine Broughton are o filmografie impresionanta care include titluri de succes de toate genurile: Sweet November, Prometheus, Hancock, Snow White and The Huntsman, Mad Max: Fury Road. Pentru rolul criminalei in serie din Monster (2003) a fost recompensata cu un Oscar. Care este numele sau?

 1. Charlize Theron
 2. Catherine Zeta-Jones
 3. Nicole Kidman

Castigatorii vor fi anuntati luni, 7  august,  vineri, 11 august prin email, pentru a-mi trimite datele necesarii validarii. Daca raspunsul nu este primit in intervalul mentionat, premiile se vor redistribui. Succes!

Vizionare trailer:

UPDATE: Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt Lazar Adrian si Daniela Barbu.

Loading...

Vezi si...

7 Comments

 1. S. Andreea 4 august 2017 at 13:20 -  Răspunde

  Charlize Theron

 2. Ciprian Stefan Barbu 5 august 2017 at 0:25 -  Răspunde

  Charlize Theron

 3. burlacu sergiu 5 august 2017 at 13:02 -  Răspunde

  Charlize Theron

 4. Flore Daniel 6 august 2017 at 8:41 -  Răspunde

  1.Charlize Theron

 5. Daniela Barbu 6 august 2017 at 14:25 -  Răspunde

  Charlize Theron

 6. Lazar Adrian 6 august 2017 at 21:57 -  Răspunde

  Charlize Theron

 7. Girneata Mihaela Catalina 7 august 2017 at 8:18 -  Răspunde

  Charlize Theron

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Concurs

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail