Lansari filme, Stiri

Concurs animatia Balerina: castiga premii cu Provideo.ro

ProVideo lanseaza noua animatie Balerina pe suport DVD – castiga premii daca vei cumpara aceasta animatie

Filmul este disponibil in toate magazinele de specialitate, marile centre comerciale din tara si pe www.provideo.ro din 31 iulie

Povestea animatiei Balerina

“Balerina” prezinta aventura Feliciei, o tanara orfana care are o singura pasiune: dansul. Alaturi de Victor, cel mai bun prieten al sau care isi doreste sa devina un inventator renumit, pun la cale un plan extrem de indraznet pentru a fugi din orfelinat direct la Paris, Orasul Luminilor si al tuturor posibilitatilor.

Productia franco-canadiana vine cu imagini spectaculoase ale Parisului si o incursiune simplificata in culisele celei mai gratioase forme de dans, baletul. Combinatia dintre personajele agreabile, decorurile captivante si coregrafia pasilor de balet reuseste sa atraga, sa destinda, si sa sadeasca dorinta de a reusi in inimile celor aflati la inceput de cariera artistica. Eroina, prin independenta, indrazneala si exuberanta ei – fara sa isi piarda capul in fata greutatilor si tentatiilor este un model pentru tinerele fete.

Concurs Balerina

Cumpara animatia Balerina in format DVD, inscrie-te in concurs si poti castiga unul dintre cele peste 100 de premii (REGULAMENT aici):

  • Premiul 1 – Un Weekend la Hotel Carmen**** Predeal pentru intreaga familie, in perioada 22-24 septembrie 2017
  • Premiul 2 – 5 Abonamente la scoala de dans Dance Planet
  • 100 premii instant – flyerele castigatoare se gasesc in interiorul DVD-ului

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.