Concurs

Concurs „Interstellar: Calatorind prin Univers”: doua invitatii duble la film (incheiat)

interstellar-885305lPartener Media, Warner Bros. si Freeman Entertainment te invita la drama SF „Interstellar: Calatorind prin Univers„, regizata de Christopher Nolan („Memento”, „Following”, „Insomnia”, „The Prestige„, „Inception„, trilogia „The Dark Night„). Filmul intra din 7 noiembrie in IMAX si in cinematografele din toata tara si te va purta intr-o spectaculoasa calatorie in spatiu, care depaseste limitele imaginabilului si iti ofera o experinta unica, interstelara.

Unul dintre cele mai ambitioase proiecte ale lui Nolan, despre care inca nu se stie totul. Filmul prezinta un scenariu in care omenirea trebuie sa paraseasca Pamantul si sa caute o alta planeta pentru a supravietui. Odata cu descoperirea unei gauri de vierme, cercetarile pentru a da o noua sansa omenirii condamnate sa moara, sunt grabite si o echipa pleaca in explorare, dincolo de spatiu. Un tata trebuie sa decida daca isi paraseste cei doua copii sau daca alege sa dea inca o sansa umanitatii, calatorind spre necunoscut.

Distributia filmului este completata de Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain, Michael Caine,Wes Bentley, Mackenzie Foy, Matt Damon, Casey Affleck.

„Mankind was born on Earth. It was never meant to die here…”

Raspunde corect la intrebarea de concurs si ai sansa sa castigi una dintre cele 2 invitatii duble la filmul „Interstellar: Calatorind prin Univers„, valabile la Cinema City Sun Plaza.

Pentru a intra in concurs, garantandu-ti sansa de a castiga una dintre cele doua invitatii duble, trebuie sa urmezi pasii de mai jos:

 • Trebuie sa devii fan CineAmator  prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului aici. Daca deja ma urmariti si ati dat like paginii, puteti trece la urmatoarea etapa din concurs. Prietenii de la Freeman Entertainment va asteapta sa vizitati si pagina lor pentru ultimele noutati in materie de filme!
 • Raspunde printr-un comentariu la intrebarea de concurs si castiga una dintre cele doua invitatii duble la filmul  Interstellar: Calatorind prin Univers„. 

Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul numai dupa ce au furnizat datele necesare si au primit mail cu confirmarea faptului ca datele se afla la casa de bilete a Cinema City Sun Plaza

 Rog participantii sa se inscrie cu un singur comentariu. Persoanele care ofera raspunsul cu mai multe identitati, vor fi descalificate.

Va multumesc pentru intelegere!

Intrebarea este: „Interstellar: Calatorind prin Univers” este regizat de acest apreciat regizor/scenarist/producator. El este cunoscut mai ales pentru trilogia “The Dark Night” si pentru blockbuster-ul “Inception”. Cum se numeste?

a) Christopher Nolan

b) David Ayer

c) Zack Snyder

Castigatorii vor fi contactati vineri, 7 noiembrie, prin email, pentru a-mi trimite datele necesarii validarii. Daca raspunsul nu este primit in intervalul mentionat, premiile se vor redistribui.

Nimic nu este imposibil pentru omenire. Accepta provocarea unei calatorii interstelare din 7 noiembrie in IMAX si pe marile ecrane, exploreaza universul necunoscut intr-unul dintre cele mai ambitioase filme realizate vreodata- „Interstellar: Calatorind prin Univers”.

UPDATE: Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt Laura Stanciu si Ioana Andreea Giuroiu.

Vezi si...

21 Comments

 1. Florin at  -  Răspunde

  Christopher Nolan

 2. Narcisa – Maria at  -  Răspunde

  Christopher Nolan

 3. burlacu marius at  -  Răspunde

  Christopher Nolan

 4. burlacu sergiu at  -  Răspunde

  Christopher Nolan

 5. Cornel at  -  Răspunde

  Christopher Nolan

 6. Adrian Lazar at  -  Răspunde

  Christopher Nolan

 7. Radu Mircea at  -  Răspunde

  Christopher Nolan

 8. Dobre Adriana-Elena at  -  Răspunde

  a) Christopher Nolan

 9. George Silviu at  -  Răspunde

  Christopher Nolan

 10. Nastase Gheorghe Razvan at  -  Răspunde

  a) Christopher Nolan

 11. Cosmin Gurau at  -  Răspunde

  a) Christopher Nolan, desigur!

 12. Mincu Adriana at  -  Răspunde

  a) Christopher Nolan

 13. Ionescu Mihaela at  -  Răspunde

  a) Christopher Nolan

 14. MIHALCEA LIVIA at  -  Răspunde

  CHRISTOPHER NOLAN

 15. Oana Mosteanu at  -  Răspunde

  CHRISTOPHER NOLAN

 16. Happy Ady at  -  Răspunde

  a) Christopher Nolan

 17. teodorescu laurentiu at  -  Răspunde

  Cristopher Nolan

 18. Lucianna at  -  Răspunde

  a) Christopher Nolan

 19. Georgeta at  -  Răspunde

  a) Christopher Nolan

 20. Popa Cristian at  -  Răspunde

  Christopher Nolan

 21. Vlax at  -  Răspunde

  @)christophet nolan

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail