Noutati din lumea filmului

[CONCURS] Fear the Walking Dead: poti castiga 1000$

AMC LANSEAZA INVITA TOTI FANII „FEAR THE WALKING DEAD”  SA CREEZE PROPRIUL POSTER PENTRU SEZONUL 4

AMC Global a lansat un concurs Fear the Walking Dead la nivel global, care invita fanii serialului „Fear the Walking Dead” sa creeze un poster alternativ pentru sezonul 4 al povestii. Fanii din Romania, Polonia, Marea Britanie, Spania, Portugalia, America Latina si Thailanda sunt invitati sa realizeze imagini originale, pe care sa le inscrie in concurs.

Premiile, la nivel local, constau in 1.000 $ cash si expunerea outdoor a posterului creat de ei, in cadrul campaniei de promovare a serialului, in capitala tarii lor. Castigatorul global va primi o excursie de lux la Los Angeles, locul unde a inceput povestea din „Fear the Walking Dead” (pentru el si un prieten). Din juriul concursului vor face parte producatorii executivi Andrew Chambliss, Ian Goldberg (care sunt showrunneri) si Greg Nicotero.

concurs fear the walking dead

Geraud Alazard (Vice-presedinte al Departamentului de Marketing, AMC Networks International) a transmis:

„Suntem incantati de pasiunea si implicarea fanilor «Fear the Walking Dead». Ni se pare corect sa ii invitam chiar pe ei sa participe la lansarea noului sezon, prin crearea unei opere de arta originale, care sa exprime ce inseamna serialul pentru ei. Abia astept sa le vad creatiile si sa lansam parteneriatul cu afiliatii locali ai AMC Global, prin acest concurs care promoveaza anticipatul sezon 4″. 

Fanii isi pot inscrie creatiile originale in concurs Fear the Walking Dead in perioada 12 februarie – 5 martie.

Pentru detalii complete legate de Regulament,

Cand incepe al patrulea sezon Fear the Walking Dead

Al patrulea sezon din „Fear the Walking Dead” are premiera globala pe 16 aprilie, la ora 05:00.

In noile episoade, lumea protagonistei Madison Clark (Kim Dickens) si a familiei acesteia este vazuta cu alti ochi… cei ai lui Morgan Jones (Lennie James), care se alatura povestii, direct din universul serialului original, „The Walking Dead”. Pe masura ce personajele din povestea cu zombi se confrunta cu un prezent incert, plin de lupte, descoperiri, prieteni, dusmani si amenintari vechi si noi, acestea fac aliante, se lupta intre ele si dau piept cu o legiune a mortilor-vii.

Scopul final este o viata cat de cat normala, in mijlocul presiunii care le incojoara. In lupta pentru o noua realitate in „Fear the Walking Dead”, se vor infrunta intunericul si lumina, teroarea si pacea, eroii si mercenarii.

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail