Stiri, Televiziune

Mini seria horror „Era mortilor vii/ Age of the living dead – la AXN din 16 februarie

Mini seria horror „Era mortilor vii/ Age of the living dead” va debuta pe 16 februarie, in fiecare vineri, de la ora 22.55, la AXN

Nicola Posenor (Mythica), David Meadows (Captain Phillips) si Estella Warren (Planeta maimutelor) dau viata personajelor din saga unei tari macinate de razboi si de o molima apocaliptica.

America se confrunta cu o situatie nemaiintalnita, fiind izolata de restul lumii si in carantina de peste 10 ani. Oameni si vampiri coexista, fiecare pe cate o coasta, datorita unui tratat de pace, insa fiecare parte planuieste, in secret, sa o distruga pe cealalta.

Era mortilor vii

In timp ce marile puteri ale lumii dezbat daca sa intervina in acest conflict latent, armistitiul fragil este tinut in viata doar de o donatie semnificativa de sange saptamanala din partea coastei de vest (teritoriul oamenilor) catre zona vampirilor (coasta de est).

Oamenii reusesc sa se reinarmeze si planuiesc un atac nuclear, ca o ultima strategie de a pune punct acestui razboi. Insa totul se poate narui cand o mica baza militara ofera refugiu unei tinere vampir (Yvonne). Aceasta poate fi solutia supravietuirii speciei umane, dar si a distrugerii ei.

Productia britanica realizata in 2017 a fost creata de Simon Philips si Paul Tanter, acesta fiind si regizorul miniseriei.

Cele sase episoade vor putea fi urmarite in premiera, vinerea, de la ora 22.55, la AXN

Vizionare trailer Era Mortilor Vii:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail