Noutati din lumea filmului, Stiri

„Cel Ales” te face actor in urmatorul film al lui Cristian Comeaga

Spectatorii thrillerului „CEL ALES”, care va fi lansat in cinematografele din toata tara pe 24 aprilie, vor avea pe langa sansa de a urmari un film care ii va captiva si pe aceea de a trece din fotoliul de spectator direct in fata camerei de luat vederi!

Si aceasta pentru ca cei care vor viziona filmul „CEL ALES” si vor pastra biletul de intrare se vor putea inscrie la tragerea la sorti ce va desemna spectatorul sau spectatoarea care va primi un rol in urmatorul film de Cristian Comeaga.

Autorul thrillerului „CEL ALES” se afla in faza de lucru la scenariul intitulat „DINTRE STELE, NUMAI UNA”. Povestea filmului se petrece in Moreni, in timpul razboiului si are in centrul ei relatiile dintre membrii familiei unui petrolist si subofiterul german pe care li se cere sa il gazduiasca timp de trei ani.

Producator al unor filme de succes, cum sunt „Asfalt tango”, „Filantropica” si „Restul e tacere”, producator si regizor al comediei „La bani, la cap, la oase”, Cristian Comeaga va scrie un rol special pentru castigatorul sau castigatoarea tragerii la sorti a biletelor de intrare la proiectia filmului CEL ALES. „Va fi un rol cel putin episodic, indiferent ce varsta, infatisare, talent sau pregatire are persoana care va castiga. Cat de important ar putea deveni va depinde de ea sau de el si de inspiratia mea”, promite regizorul Cristian Comeaga. Astfel, spectatorii care vor pastra biletul de intrare la filmul CEL ALES si se vor inscrie la tragerea la sorti au sansa sa ajunga pe platoul de filmare, alaturi de actori profesionisti si de nume celebre ale filmului romanesc.

Detalii despre inscriere si tragerea la sorti vor fi publicate incepand cu data de 15 aprilie, pe site-ul distribuitorului IntercomFilm www.intercomfilm.ro si pe pagina de facebook a filmului.

CEL-ALES-Laura-Cosoi-Bogdan-Stanoevici-3

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.