Lansari filme

Comedia The Book Club te invita la Ladies Night: o seara de rasfat la Cinema City

Clubul Femeilor Dezlantuite: vino pe 22 mai la Cinema City sa vezi „The Book Club”

Avanpremiera speciala in cadrul campaniei Ladies Night cu cadouri, barfe si rasete

Pentru comedia „Clubul Femeilor Dezlantuite”,care are la baza o situatie de umor unde patru femei sexagenare citesc si descopera  „50 Shades fof Grey”, biletele s-au pus deja in vanzare.

De la ora 19:30 adu-ti gasca de fete la avanpremiera absoluta a filmului la Cinema City si veti primi, fiecare, produse cosmetice cadou oferite de elefant.ro.

Filmul aduce pe marile ecrane aventurile a patru prietene fara egal interpretate de fabuloasele: Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen si Mary Steenburgen.

Clubul Femeilor Dezlantuite
Lectura nu a fost niciodata mai inspirationala pentru aceste doamne care acum invata sa traiasca si sa zambeasca din nou, in comedia „Clubul Femeilor Dezlantuite”.

Diane (Diane Keaton) a devenit recent vaduva dupa 40 de ani de casnicie, Vivian (Jane Fonda) prefera sa se bucure de prezenta barbatilor fara sa-si ia vreun angajament, Sharon (Candice Bergen) inca nu si-a revenit dupa divortul incheiat in urma cu multi ani, iar Carol (Mary Steenburgen) se straduieste sa-si salveze mariajul de 35 de ani.  Existenta cotidiana a celor patru prietene este data peste cap dupa citirea celebrului roman erotic „50 de umbre ale lui Grey” care le impulsioneaza sa ia decizii absolut surprinzatoare.

Filmul distribuit de Vertical Entertainment are premiera pe marile ecrane din 25 mai.

Biletele pot fi cumparate de pe www.cinemacity.ro sau de la casieriile cinematografelor, in toate cele 19 orase.

Vizionare trailer:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.