Concurs

Invitatii film cinema The Book Club (incheiat)

Concurs bilete film The Book ClubConcurs bilete film The Book Club: castiga bilete la o comedie nebun de buna!

Din 25 mai Vertical Entertainment te invita in Clubul Femeilor Dezlantuite! Daca esti in cautare de senzatii tari, dacă vrei sa incerci lucruri noi, vino la cinema sa vezi o comedie despre patru prietene care au infiintat un club lectura pentru a-si stimula mintile. Pana cand cartea Cele 50 de umbre ale lui Grey” le invata ca si alte lucruri au nevoie de stimulare.

Filmul este regizat de Bill Holderman si le are in rolul principal pe Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen, Mary Steenburgen, Craig T. Nelson, Andy Garcia, Don Johnson.

Lectura nu a fost niciodata mai inspirationala pentru patru prietene de-o viata care invata sa traiasca si sa zambeasca din nou, in comedia „Clubul femeilor dezlantuite”. Distribuit de Vertical Entertainment, filmul are premiera pe marile ecrane din 25 mai. Diane (Diane Keaton) a devenit recent vaduva dupa 40 de ani de casnicie, Vivian (Jane Fonda) prefera sa se bucure de prezenta barbatilor fara sa-si ia vreun angajament, Sharon (Candice Bergen) inca nu si-a revenit dupa divortul incheiat in urma cu multi ani, iar Carol (Mary Steenburgen) se straduieste sa-si salveze mariajul de 35 de ani.

Existenta cotidiana a celor patru doamne este data peste cap dupa citirea celebrului roman erotic „50 de umbre ale lui Grey” care le impulsioneaza sa ia decizii absolut surprinzatoare.

Concurs bilete film The Book Club

Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga una dintre cele 2 invitatii duble la comedia Clubul Femeilor Dezlantuite.

Pentru a intra in concurs, garantandu-ti sansa de a castiga una dintre cele doua invitatii duble trebuie sa urmezi pasii de mai jos:

 • Trebuie sa devii fan CineAmator prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului aici. Daca deja ma urmariti si ati dat like paginii, puteti trece la urmatoarea etapa din concurs.Prietenii de la Vertical Entertainment va asteapta sa vizitati si pagina lor pentru ultimele noutati in materie de filme!
 • Raspunde printr-un comentariu la intrebarea de concurs 

Intrebarea este: Aceasta actrita multipremiata, cu o cariera de aproape 60 de ani, celebra nu doar pentru performantele din filmele sale, ci si pentru activismul politic, contributiile in domeniul fitness-ului si look-ul impecabil, interpreteaza rolul lui Vivian, factorul determinant in amuzanta “revolutie sexuala” a inocentului club de lectura. Care este numele sau?

 1. Jane Fonda
 2. Jane Seymour
 3. Jane Lynch

Invitatiile sunt valabile la Cine Globe Auchan Titan. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul numai dupa ce au furnizat datele necesare si au primit mail cu confirmarea faptului ca datele se afla la casa de bilete a Cine Grand Auchan Titan. Acestia se vor prezenta la cinematograf cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei (luni – duminica).

Rog participantii sa se inscrie cu un singur comentariu (facebook/ comentariu). Persoanele care ofera raspunsul cu mai multe identitati, vor fi descalificate.

Castigatorii vor fi anuntati marti, 29 mai, prin email pentru a-mi trimite datele necesare validarii.

Daca raspunsul nu este primit in intervalul mentionat, premiile se vor redistribui.

Vizionare trailer Clubul femeilor dezlantuite: The Book Club:

UPDATE: Concursul s-a incheiat.

Vezi si...

8 Comments

 1. Constantin Maricica 23 mai 2018 at 12:21 -  Răspunde

  .1.Jane Fonda

 2. Girneata Mihaela Catalina 23 mai 2018 at 12:54 -  Răspunde

  Jane Fonda

 3. Adrian Lazar 23 mai 2018 at 13:57 -  Răspunde

  Este vorba de Jane Fonda!

 4. Maria Bragadireanu 23 mai 2018 at 14:29 -  Răspunde

  Jane Fonda

 5. Alina Gabriela 23 mai 2018 at 15:05 -  Răspunde

  A) Jane Fonda

 6. Sipoteanu Andreea 24 mai 2018 at 12:21 -  Răspunde

  Jane Fonda

 7. Hermina Babau 25 mai 2018 at 20:44 -  Răspunde

  Jane Fonda

 8. Ovidiu Ibinceanu 25 mai 2018 at 20:47 -  Răspunde

  Jane Fonda

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Concurs

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail