Lansari filme, Stiri

,,Collateral Beauty: A doua sansa”: premiera pe marile ecrane din 6 ianuarie

collateral-beauty_poster,,Collateral Beauty: A doua sansa” are premiera in cinematografe pe 6 ianuarie

In regia lui David Frankel, laureat al premiului Oscar, filmul „Collateral Beauty: A doua sansa” se mandreste cu o distributie de cinci stele, din care fac parte Will Smith, Edward Norton, Keira Knightley, Michael Pena, Naomie Harris, Jacob Latimore, precum si doua actrite premiate la Oscar – Kate Winslet si Helen Mirren.

Cand un prosper director comercial din New York este lovit de o tragedie ingrozitoare, decide sa-si rupa legaturile cu toata lumea. In timp ce prietenii sai devin din ce in ce mai ingrijorati pe masura ce incearca cu disperare sa reinnoade legaturile cu el, acesta cauta raspunsuri in univers, scriind scrisori Dragostei, Timpului si Mortii. Dar abia cand scrisorile sale vor starni neasteptate raspunsuri personale va intelege Howard cum aceste trei constante se impletesc pe parcursul unei vieti traite din plin si cum chiar si cea mai dureroasa pierdere poate dezvalui momente de frumusete, pline de inteles.

Regizorul Frankel („Eu si Marley”, „Diavolul se imbraca de la Prada”, „Dear Diary”) regizeaza pelicula al carei scenariu este scris de Allan Loeb („Wall Street: Banii sunt facuti sa circule”, „21: Sansa vietii lui”). Filmul este produs de Bard Dorros („Triple 9: Codul strazii”), Michael Sugar, laureat al premiului Oscar („Spotlight), Loeb, Anthony Bregman („Foxcatcher”) si Kevin Frakes („John Wick”). Toby Emmerich, Richard Brener, Michael Disco, Michael Bederman, Peter Cron si Bruce Berman sunt producatori executivi.

Echipa de creatie din spatele scenei ii cuprinde pe Maryse Alberti, directoare de imagine („Creed”), Beth Mickle, scenografa („Whiskey Tango Foxtrot”), Andrew Marcus, editor de imagine („American Ultra: Agent descoperit”) si Leah Katznelson, designer de costume („Cum sa fii singur si fericit”). Muzica este compusa de Theodore Shapiro („Trumbo”).

collateral-beauty-still
O versiune speciala a noii melodii „Let’s Hurt Tonight”, cantata de OneRepublic, trupa nominalizata la premiile Grammy si castigatoare a discului de platina, ruleaza odata cu genericul final al peliculei.

Din 6 ianuarie, filmul „Collateral Beauty: a doua sansa” ii aduce in premiera pe marile ecrane pe Will Smith, Edward Norton, Keira Knightley, Kate Winslet si Helen Mirren.

Vizionare trailer:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.