Stiri, Televiziune

Serialul „Taboo” cu Tom Hardy va fi difuzat pe HBO GO

Serialul Tabu / Taboo creat de Tom Hardy si produs de Ridley Scott va fi difuzat din 8 ianuarie pe HBO GO

Serialul de opt episoade este produs de Tom Hardy care are si rolul principal, Ridley Scott si Steven Knight.

Actiunea serialului Tabu are loc in 1814 si prezinta calatoria lui James Keziah Delaney, un barbat care a fost pana la capatul pamantului si se intoarce schimbat complet. Desi se credea ca a murit de mult timp, el se intoarce din Africa inapoi acasa, in Londra, pentru a mosteni ce a ramas din imperiul de transport al tatalui sau si pentru a-si recladi viata. Inconjurat de conspiratii, crima si tradare, un mister intunecat al familiei incepe sa iasa la suprafata intr-o poveste volatila de dragoste si tradare.

ceebd4d7e39e2426
Tom Hardy joaca rolul principal, cel al lui James Keziah Delaney. Din distributie mai fac parte Jonathan Pryce (Urzeala tronurilor) in rolul lui Sir Stuart Strange, Michael Kelly (Culisele puterii) care il interpreteaza pe Dumbarton, Oona Chaplin (Urzeala tronurilor) apare ca Zilpha Geary si David Hayman ca Brace.

 Producatorii executivi sunt Ridley Scott si Kate Crowe de la Scott Free, Tom Hardy si Dean Baker de la Hardy Son & Baker si Steven Knight, iar Timothy Bricknell este producator. Tabu este regizat de Kristoffer Nyholm (episoadele 1-4) si Anders Engstrom (episoadele 5-8) si ii aduce din nou impreuna pe Hardy si Knight pentru a treia lor colaborare, dupa „Locke” si „Peaky Blinders”.

Serialul drama de opt episoade, fiecare de cate o ora, este disponibil de pe 8 ianuarie pe HBO GO.

Vizionare trailer:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.