Fără categorie

Adelina Pestritu: voce pentru o veverita in animatia Nut Job 3D

In animatia ,,Nut Job 2: Goana dupa alune”Adelina Pestritu isi imprumuta vocea unei veverite.

Productia are premiera din 25 august.

Aflata pentru prima data in interpretarea unui personaj principal in versiunea in limba romana a unei animatii, Adelina Pestritu ii imprumuta vocea adorabilei veverite Andie, din comedia ,,Nut Job 2: Goana dupa alune”.

Despre cea de-a doua experienta de dublaj, dupa rolul secundar interpretat in ,,Blinky Bill: Koala cel poznas”, Adelina Pestritu a declarat: ,,Cand am primit propunerea de a reveni in studio pentru un nou desen animat intitulat ,,Nut Job 2: Goana dupa alune” am fost extrem de incantata, mai ales ca iubesc personajele din desenele animate si am avut ocazia sa retraiesc parte din copilaria mea. Personajul Andie m-a cucerit iremediabil si am stiut din start ca ma potrivesc cu acest rol. Experienta de a fi in studio m-a facut sa-mi doresc si mai mult sa-mi dezvolt latura actoriceasca si poate in viitor sa dezvolt o cariera in acest sens. Sper sa placa tuturor personajul pe care il interpretez. ”

Nazdravana veverita Surly si simpaticul sau prieten, soricelul Buddy, se intorc pe marile ecrane cu o noua aventura prin oras, in cautare de alune si peripetii de toate felurile. Linistea vietuitoarelor din Liberty Park este acum amenintata de planurile expansioniste ale primarului care vrea sa inlocuiasca coltul de natura din centrul orasului cu un parc de distractii zgomotos. Pentru a-si salva caminul, Surly si prietenii lui trebuie sa ia rapid masuri.

O animatie distribuita de Vertical Entertainment, „Nut Job 2: Goana dupa alune” invadeaza cinematografele din tara, in premiera din 25 august.

Vezi video:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail