Lansari filme, Stiri

Premiera animatia „Nut Job 2”: proiectie alaturi de vedete

Continuarea aventurilor din animatia „Nut Job”, inceputa in 2014, a adunat marti seara, presa, bloggeri si vedete pentru a se urmari in avanpremiera cele mai nastrusnice patanii ale animatiei 3D. Alaturi de publicul obisnuit au fost si Adelina Pestritu si CRBL, acestia au dublat vocile a doua dintre personajele principale din animatie, respectiv veverita Andie si artagosul soricel alb, Mr. Feng.

Vedete la avanpremiera animatiei Nut Job 2

Cei doi au fost si starurile evenimentului, unde au facut poze cu invitatii si au participat la jocuri alaturi de cei mici. Alte vedete care au sa vada filmul sunt Roxana Ciuhulescu, Roxana Iliescu, Adora si Irina Nistor.

Nazdravana veverita Surly si simpaticul sau prieten, soricelul Buddy, se intorc pe marile ecrane cu o noua aventura prin oras, in cautare de alune si peripetii de toate felurile.

Sinopsis Nut Job 2 – 3D

Linistea vietuitoarelor din Liberty Park este acum amenintata de planurile expansioniste ale primarului care vrea sa inlocuiasca coltul de natura din centrul orasului cu un parc de distractii zgomotos. Pentru a-si salva caminul, Surly si prietenii lui trebuie sa ia rapid masuri.

Distribuita de Vertical Entertainment, animatia Nut Job 2: Goana dupa alune ajunge in premiera pe marile ecrane din tara incepand cu 25 august.

Vizionare trailer:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail