Geek Stuff

Actorul principal din fenomenul TV Buffy The Vampire Slayer vine la East European Comic Con

Nicholas Brendon, cunoscut publicului larg pentru rolul lui Xander Harris, prietenul de nadejde al lui Buffy, din serialul de top „Buffy the Vampire Slayer„, va veni pentru prima data in Romania la East European Comic Con.

Aparut in 1997, serialul urmareste aventurile lui Buffy in lumea supranaturalului, incercand sa salveze lumea de monstri, vampiri si alte creaturi infricosatoare si periculoase. Productia care a numarat 7 sezoane si care a primit multiple nominalizari la Premiile Emmy si la Globurile de Aur, s-a dovedit a fi un fenomen global, extinzandu-si universul dincolo de micul ecran printr-un spin-off, romane, benzi desenate si jocuri video.

Personajul lui Brendon, Xander Harris formeaza impreuna cu Willow Rosenberg (interpretata de Alyson Hannigan) The Scoobies, gasca de prieteni care, impreuna cu Buffy (Salah Michelle Gellar) lupta impotriva fortelor intunericului. Chiar si dupa finalul din 2003, Brendon a continuat sa fie un apropiat al seriei, contribuind la scenariul benzii desenate,  Buffy the Vampire Slayer Season Ten.

Actorul a avut si un rol recurent in seria TV Criminal Minds, acolo unde l-a jucat pe analistul FBI Kevin Lynch.

Nicholas Brendon este cel de-al treilea actor invitat la cea de-a saptea editie East European Comic Con, dupa Robert Picardo (Stargate, Star Trek: Voyager) si Adam Brown (The Hobbit, Pirates of the Caribbean).

Evenimentul va avea loc la Romexpo in weekendul 24-26 mai. Pe langa pavilionul B1, anul acesta, in premiera, organizatorii vor folosi si pavilionul central, depasind astfel recordul suprafetei de desfasurare de anul trecut.

Precedenta editie i-a adus in fata fanilor pe Daniel Gillies (The Originals), Andrew Scott (Sherlock), Jim Beaver (Supernatural), Chris Rankin (Harry Potter), Staz Nair si Gethin Anthony (Game of Thrones), ilustratorii David Lloyd (co-creator V for Vendetta), Maya si Yehuda Devir si Guillermo Ortego. De asemenea, cei 48.000 de vizitatori s-au bucurat de oferte bogate din partea expozantilor, de jocuri noi si echipamente IT de ultima generatie, dar si de o zona relaxanta de boardgames, au testat si jocuri pe baza de Virtual Reality, s-au fotografiat pe Tronul de Fier si au reusit sa treaca Dincolo de Zid in singurul Escape Room mobil din Europa cu tematica Game of Thrones.

Abonamentele „Early Blind” au fost epuizate, in acest moment fiind disponibile abonamentele “Early Bird” la pretul de 75 Ron pe www.comic-con.ro si in Magazinele Carturesti (via Myticket / Entertix).

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.