Geek Stuff

Cel mai temut antagonist din Game of Thrones aduce iarna la East European Comic Con

Vladimir Furdik, actorul care il interpreteaza pe cel mai inspaimantator personaj –  The Night King – din serialul deceniului, Game of Thrones, vine la East European Comic Con in zilele de 25 si 26 mai.

Ultimul sezon din Game of Thrones este asteptat cu sufletul la gura de milioane de fani din intreaga lume, deznodamantul povestii indreptandu-se catre o batalie finala intre armata mortii condusa de Night King si armata oamenilor condusa de Jon Snow si Daenarys Targaryen, fapt sugerat si de cel mai recent trailer lansat de HBO.

Inzestrat cu puteri supranaturale si avid dupa expansiunea dominatiei sale, The Night King a reusit sa devina un aspirant credibil la adjudecarea Tronului de Fier.

Inainte sa il interpreteze pe unul dintre cei mai emblematici antagonisti din istoria televiziunii,  Vladimir Furdik a fost cascador in filme blockbuster precum The Huntsman: Winter’s War (2016), Exodus: Gods and Kings (2014), Thor: The Dark World (2013), Skyfall (2012) si multe altele. A debutat la Hollywood tot in rolul de cascador in filmulCei trei muschetari (1990), cu Charlie Sheen si Kiefer Sutherland in rolurile principale. Ca actor, a avut roluri secundare in filme de succes precum Prometheus sau Sherlock Holmes: A Game of Shadows.

Mai mult decat atat,  Furdik a fost dublura lui Channing Tatum in The Eagle, a lui Nicholas Cage in The Season of the Witch sau a lui Tom HIddleston in War Horse.

De origine slovaca, actorul a inceput colaborarea cu Game of Thrones mai intai in calitate de consultant in privinta cascadoriilor efectuate in serial.

Vladimir Furdik se alatura astfel actorilor Robert Picardo (Stargate, Star Trek: Voyager), Nicholas Brendon (Buffy The Vampire Slayer) si Adam Brown (The Hobbit, Pirates of the Caribbean). Evenimentul va avea loc la Romexpo in weekendul 24-26 mai. Pe langa pavilionul B1, anul acesta, in premiera, organizatorii vor folosi si pavilionul central, depasind astfel recordul suprafetei de desfasurare de anul trecut.

Precedenta editie i-a adus in fata fanilor pe Daniel Gillies (The Originals), Andrew Scott (Sherlock), Jim Beaver (Supernatural), Chris Rankin (Harry Potter), Staz Nair siGethin Anthony (Game of Thrones), ilustratorii David Lloyd (co-creator V for Vendetta), Maya si Yehuda Devir si Guillermo Ortego. De asemenea, cei 48.000 de vizitatori s-au bucurat de oferte bogate din partea expozantilor, de jocuri noi si echipamente IT de ultima generatie, dar si de o zona relaxanta de boardgames, au testat si jocuri pe baza de Virtual Reality, s-au fotografiat pe Tronul de Fier si au reusit sa treaca Dincolo de Zid in singurul Escape Room mobil din Europa cu tematica Game of Thrones.

Cea de-a saptea editie East European Comic Con nu se va lasa mai prejos si va oferi publicului noi si noi experiente de neuitat.

Abonamentele „Early Bird” pentru 3 zile sunt acum disponibile online la pretul de 75 Ron pe www.comic-con.ro si in Magazinele Carturesti (via Myticket / Entertix).

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail