Lansari filme, Stiri

„Woman in Gold: Femeia in Aur” a fost vazut in avanpremiera alaturi de vedete

Vedetele au descoperit povestea adevarata din filmul „Femeia in aur

Geanina Corondan, Adina Galupa, Mirela Vescan, Irina Mohora, Camelia Capitanu, Marina Neagu (Radio 21) si Daniel Nitoiu (PRO TV), Catalin Catoiu, Vladimir Draghia, Mircea Zara, alaturi de jurnalisti si bloggeri, au vizionat in avanpremiera filmul „Femeia in aur”.

„Femeia in aur” este poveste adevarata si remarcabila a calatoriei unei femei pentru a-si revendica mostenirea si a cauta dreptate pentru ce s-a intamplat cu familia ei. In repovestirea sa emotionanta si sincera a evenimentelor, „Femeia in aur” transmite adevaratul sens al restituirii pentru Maria Altmann: o incercare de a-si onora familia si de a completa puzzle-ul vietii ei prin reintrarea in posesia matusii Adele, atat din punct de vedere figurat, cat si la nivel spiritual.

La saizeci de ani dupa ce a fugit din Viena in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, o femeie in varsta, de origine evreiasca, Maria Altmann (Helen Mirren), isi incepe calatoria pentru recuperarea bunurilor familiei confiscate de nazisti, printre care se numara si celebrul tablou al lui Klimt, portretul lui Adele Bloch-Bauer I. Impreuna cu neexperimentatul, dar curajosul si tanarul avocat Randy Schoenberg (Ryan Reynolds), Maria porneste o batalie de proportii importante, care ii duce pana la inima institutiilor austriece si la Curtea Suprema a SUA, fortand-o sa se confrunte cu adevaruri dificile despre trecut.

Filmul „Femeia in aur / Woman in Gold” este distribuit de Forum Film Romania si va avea premiera pe 29 mai 2015.

Trailer:

 

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail