Lansari filme, Stiri

Minions invata limba romana pentru dublajul animatiei

Povestea MINIONILOR, isi are originea la inceputul timpurilor. Minionii au inceput ca organisme unicelulare, pentru ca mai apoi sa evolueze de-a lungul vremii, mereu ca slujitori ai celor mai ticalosi stapani. Niciodata n-au avut norocul sa-si pastreze in viata acei stapani, de la T. Rex, la Napoleon, asa ca acum se trezesc ca nu au pe cine sa slujeasca, si sunt afectati de o depresie profunda.

2421_ds_s0800p0430_0116r-2_0

Filmul intra in cinematografe si cu varianta dublata. Vocile sunt asigurate de actorii: Daniela Nane (Scarlet Hotovici / Scarlet Overkill), Mihai Gainusa (Naratororul si Arhiepiscopul / Archbishop), Gabi Costin (Herb Hotovici / Herb Overkill), Ionut Ionescu (Walter Nelson Jr.), Gabriela Bobes (Madge Nelson), Ionut Grama (Profesor Flux; Fabrice), Tomi Cristin (Walter Nelson), Claudiu Maier (Crainic VNC; Frankie Buza-de-Peste / Frankie Fishlips), Ernest Fazekas (Gru), Alezandra Radu (Tina), Sinziana Nicola (Jennifer), Maria Obretin (Regina Angliei / The Queen).

Regia artistica este asigurata de Ionut Ionescu, iar inginerul de sunet Ovidiu Mitrica. Dublajul a fost realizat in studioul Fast Production Film.

Filmul intra in cinematografe din 12 iulie si este distribuit de RoImage.

Vizionare trailer:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail