Concurs

Concurs „The Woman in Black 2″/ „Femeia in negru 2: Ingerul Mortii”: doua invitatii duble la film (incheiat)

afis_Woman

Freeman Entertainment si CineAmator te invita la film! Din 20 februarie Femeia in negru revine mai infricosatoare si iti reaminteste ca nu poate ierta. Femeia in negru nu pleaca niciodata. Si nu te va lasa nici pe tine sa pleci… Lasa-te atras intr-un joc terifiant in „Femeia in Negru 2: Ingerul Mortii”, un film distribuit de Freeman Entertainment.

In urma cu 40 de ani, la Eel Marsh House a fost dezvaluit secretul ei intunecat. De atunci, in conacul din tinutul mlastinos, sumbru si izolat, pare ca nu mai locuieste nimeni. Insa ea nu a plecat de fapt niciodata. Prezenta ei malefica se simte in fiecare colt al casei, in fiecare adiere, in fiecare privire fugara. Si, curand, raul se va dezlantui din nou. Regizat de Tom Harper („The Scouting Book for Boys”, „Cherries”), productia horror ii are in rolurile principale pe Phoebe Fox, Jeremy Irvine, Helen McCrory, Genelle Williams si Jude Wright si este sequel la filmul din 2009 cu Daniel Radcliffe ca protagonist principal. Evenimentele surprinse continua primele experiente terifiente intr-o casa bantuita…

She never forgives. She never forgets. She never left.

Pentru a intra in concurs, garantandu-ti sansa de a castiga una dintre cele doua invitatii duble, trebuie sa urmezi pasii de mai jos:

 • Trebuie sa devii fan CineAmator prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului aici. Daca deja ma urmariti si ati dat like paginii, puteti trece la urmatoarea etapa din concurs. Prietenii de la Freeman Entertainment va asteapta sa vizitati si pagina lor pentru ultimele noutati in materie de filme!
 • Raspunde printr-un comentariu la intrebarea de concurs 

Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza, in perioada 23 februarie – 6 martie. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul numai dupa ce au furnizat datele necesare si au primit mail cu confirmarea faptului ca datele se afla la casa de bilete a Cinema City Sun Plaza. 

 Rog participantii sa se inscrie cu un singur comentariu. Persoanele care ofera raspunsul cu mai multe identitati, vor fi descalificate.

Va multumesc pentru intelegere!

Intrebarea este: In ce data va fi lansat in cinematografele din Romania filmul Femeia in Negru 2: Ingerul Mortii? (raspuns aici)

 1. 14 martie
 2. 20 februarie
 3. 3 aprilie

Castigatorii vor fi contactati sambata, 21 februarie prin email, pentru a-mi trimite datele necesarii validarii. Daca raspunsul nu este primit in intervalul mentionat, premiile se vor redistribui Succes!

ATENTIE!Pentru a evita situatiile in care premiile nu se valideaza nici la rezerve, nu se vor lua in considerare comentariile de pe facebook pentru ca sunt create conturi false duplicat pentru mai multe inscrieri. Rog ca raspunsurile sa se trimita prin comentariu completand formularul de mai jos!

UPDATE: Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt Sorina si Valentina Paduraru. NU au intrat in tragerea la sorti Lazar Adrian pentru ca a oferit un raspuns gresit (corect era 20 februarie) si Mihaela Marin pentru trimiterea a doua raspunsuri, iar primul gresit.

castigatori woman in black 2

Vezi si...

12 Comments

 1. Manole Olimpia at  -  Răspunde

  20 februarie 2015

 2. Sima Irina Georgiana at  -  Răspunde

  20 februarie

 3. Lazar Adrian at  -  Răspunde

  17 februarie 2015

 4. Tanasa Adrian at  -  Răspunde

  20 februarie

 5. Maria Bragadireanu at  -  Răspunde

  20 februarie

 6. Valentina Paduraru at  -  Răspunde

  20 februarie

 7. VASILE CLAUDIA at  -  Răspunde

  20 FEBRUARIE 2015

 8. Mihaela Marin at  -  Răspunde

  18 februarie 2015

 9. Mihaela Marin at  -  Răspunde

  20 feb 2015

 10. Flore Daniel at  -  Răspunde

  2.20 Februarie

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.