Articole tematice, Special

Universul animatiilor in care jucariile prind viata

Luna decembrie influenteaza cumva vizionarea a cat mai multor animatii. Animatii care de cele mai multe ori au inspirat viata copilului care avea sa devina un adult responsabil. Un lucru este clar: cu cat o productie are mai mult succes, cu atat si piata de jucarii care ii urmeaza va fi mai profitabila. Ca vorbim despre jocurile cu Dora, cu Nemo, cu Toy Story sau Frozen, toate acestea au in spate o productie care a oferit figuri de neuitat pentru copilul curios. Va prezint mai jos cateva animatii in care jucariile prind viata, ignorand intentionat peliculele horror:

  • Toy Story (1995): una dintre cele mai iubite animatii care aduce pe micul ecran o franciza de succes care reusneste un grup de jucarii antropomorfizate care prind viata atunci cand oamenii nu sunt prezenti. Urmarim relatia de prietenie dintre cowboy-ul Woody (Tom Hanks) si astronautul Buzz Lightyear (Tim Allen).

  • The Lego Movie (2013): Figurina micuta lupta impotriva unui villain mare, puternic si influent pentru a salva universul LEGO care este amenintat cu disparitia. Veti recunoaste vocile lui Chris Pratt, Will Ferrell, Elizabeth Banks, Liam Neeson sau Morgan Freeman.

LEGO

  • Pinochio (1940): Probabil cel mai cunoscut basm al baieteleui cioplit de batranul Geppetto care isi dorea un copil si a carui dorinta este indeplinita atunci cand marioneta este adusa la viata de zana Albastra.

  • The Forgotten Toys (1996): Povestea emotionanta a doua jucarii care sunt abandonate si inlocuite de altele noi, dar gasesc puterea sa plece in mijlocul iernii sa caute o familie care sa le iubeasca.

  • Paddington (2014): Una dintre cele mai cunoscute si pufoase jucarii din lume, Paddington, un ursulet mai putin manierat, pleaca intr-o aventura in Londra pentru a-si gasi un camin.

Mentiuni onorabile „Coraline” (2009), „The Steadfast Tin Soldier Fantasia” (1999), „The Nutcracker”, „The Muppets”, „The Indian in the Cupboard” (1995).

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.