Geek Stuff

Un actor din The Hobbit si Pirates of the Caribbean vine la East European Comic Con

Un actor din The Hobbit si Pirates of the Caribbean vine la East European Comic Con

Cea de-a saptea editie a celui mai asteptat eveniment dedicat pasionatilor de filme, seriale, jocuri video, cosplay, East European Comic Con, va avea loc in perioada 24-26 mai la Romexpo.

Fanii vor putea face cunostinta cu 6 actori de la Hollywood, primul dintre acestia fiind deja anuntat: Robert Picardo, starul din Stargate si Star Trek Voyager.

Cel de-al doilea invitat special este nimeni altul decat Adam Brown, cunoscut publicului larg din superproductii precum The Hobbit sau Pirates of the Caribbean.

Un avid pasionat de arta dramaturgica, co-fondator al unei trupe de teatru de comedie in Marea Britanie, Adam Brown a avut primul contact cu marele ecran chiar cu ocazia trilogiei The Hobbit, regizata de Peter Jackson. In prequel-ul Lord of the Rings, actorul il interpreteaza pe dwarf-ul Ori, unul dintre cei 12 companioni ai lui Thorin si Bilbo Baggings in aventura lor spre muntele Erebor.

Brown a aparut si in cel mai recent film din franciza Pirates of the Caribbean, Dead Men Tell No Tales, unde l-a jucat pe Cremble, membru al echipajului de pe Dying Gull, care ii insoteste pe Jack Sparrow & co. in cautarea Tridentului lui Poseidon. In afara acestor blockbustere, Brown si-a trecut in palmares si aparitii in productii precum The End of the F*****g World (Netflix) sau The Emoji Movie.

Precedenta editie i-a adus in fata fanilor pe:

  • Daniel Gillies (The Originals)
  • Andrew Scott (Sherlock)
  • Jim Beaver (Supernatural)
  • Chris Rankin (Harry Potter)
  • Staz Nair si Gethin Anthony (Game of Thrones)
  • ilustratorii David Lloyd (co-creator V for Vendetta)
  • Maya si Yehuda Devir si Guillermo Ortego

De asemenea, cei 48.000 de vizitatori s-au bucurat de oferte bogate din partea expozantilor, de jocuri noi si echipamente IT de ultima generatie, dar si de o zona relaxanta de boardgames, au testat si jocuri pe baza de Virtual Reality, s-au fotografiat pe Tronul de Fier si au reusit sa treaca Dincolo de Zid in singurul Escape Room mobil din Europa cu tematica Game of Thrones.

Abonamentele “Early Bird” pentru 3 zile sunt acum disponibile online la pretul de 75 Ron pe www.comic-con.ro si in Magazinele Carturesti (via Myticket / Entertix).

Loading...

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Concurs

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail