CineCronici, Comedie

The Hangover Part III (2013)

the-hangover-3-poster3Stu: I told myself, I would never come back.

Phil: Don’t worry, it all ends tonight…”

• Regizor: Todd Phillips
• Actori:  Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis, Justin Bartha, Ken Jeong, Melissa McCarthy, Heather Graham, John Goodman
• Gen: Comedie
• Premii: 1 premiu
• Tara : SUA
• Durata: 100 minute

Slabiciunea lui Todd Phillips se pare ca primeste tratament si consiliere. Ma refer aici la afinitatea pentru personaje ce trebuie sa se refaca dupa o betie. Mitul ca „wolf pack” nu se va desparti niciodata incepe sa fie slabit si se primesc ceva admonestari din partea publicului si cu putine retusuri cerute aflam ca acest al treilea episod este si ultimul capitol din aventurile lui Phil, Stu, Alan si adeseori absentul Doug. Finalul poate ca nu va fi pe masura debutului, dar cumva depaseste partea a doua cand revazusei o reteta reciclata.

the_hangover_3

Mustacim putin la unele scene, ne declaram nemultumirea partiala pentru cateva momente, dar nu putem nega ca la acest film se rade. Aproape la fel ca la prima betie trasa de antieroii nostri. Pentru ca de data asta lipseste intriga cu petrecerea unde ei se imbata, lipseste si momentul de dupa cand trebuie sa dezlegam misterul celor facute de ei. Asta pana spre final, cand dupa generic ruleaza o scurta improvizatie amuzanta. Alan (Zach Galifianakis) este din nou paria necredincios al grupului si-si implica cei doi prieteni intr-un schimb de santaj periculos. Doug (Justin Bartha) va fi ucis daca Stu (Ed Helms) si Phil (Bradley Cooper) nu reusesc sa-l localizeze pe Chow care a furat cateva zeci de milioane de dolari de la un individ mult prea „puternic” ca sa te pui cu el.

THE HANGOVER PART III

Poata ca poantele ar fi fost mai terapeutice daca nu s-ar fi axat totul doar asupra nehotaratului Alan si daca am fi fost mai putin plimbati prin locurile deja vizitate. Cu toate obiectiile ridicate, poti alege sa privesti  „The Hangover Part III” ca un film inutil sau ca finalul de care era nevoie, dar nu fusese cerut. Ramane o comedie (in)decenta la care rasul vine garantat si la care exista riscul ca la final sa-ti spui ca ti-ai fi dorit mai mult. De vazut pentru ca ai inteles rostul primei mahmureli si vrei sa stergi urmele celei de-a doua.

Rating autor: nota 6

Vizionare trailer:

Filmul intra in cinematografe din 31 mai si este distribuit de MediaPro Distribution.

Vezi si...

3 Comments

  1. Robert Alexandru at  -  Răspunde

    Mie mi-a placut aceasta a treia parte la fel de mult ca celelelate doua ! 😀

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.