Lansari filme, Stiri

Lansare “Lincoln” si „Jack Reacher”

Odeon Cineplex lanseaza incepand cu 5 iunie, ”Lincoln” si „Jack Reacher”. Ambele filme  vor fi disponibile in toate magazinele de specialitate în format Blu-ray™ şi DVD. Daca primul film este o drama biografica despre viata presedintelui Lincoln, mai exact despre tacticile adoptate pentru validarea legii impotriva sclaviei, cel de-al doilea film este parte dintr-un registru diferit. „Jack Reacher” il are pe Tom Cruise in rolul principal si il surprinde pe acesta in multe scene periculoase de urmariri. Mai multe informatii mai jos, unde va ademnesc si cu cate o scena din fiecare film

Lincoln

„Abraham Lincoln: I am the president of the United States of America, clothed in immense power! You will procure me those votes!”

Lincoln

  • Regie: Steven Spielberg
  • Distribuţie: Daniel Day-Lewis, Sally Field, Tommy Lee Jones, Joseph Gordon-Levitt, Hal Holbrook
  • Premii: 2 premii Oscar® câștigate (cel mai bun actor în rol principal, cea mai bună scenografie) din 12 nominalizări primite.
  • SinopsisLegendarul regizor Steven Spielberg a realizat această dramă istorică foarte apreciată şi captivantă. Daniel Day-Lewis joacă un rol memorabil, pentru care a câştigat premiul Oscar®, întruchipându-l pe influentul preşedinte american Abraham Lincoln.În ultimele luni tulburi ale mandatului său, Lincoln încearcă să convingă guvernul american, distrus de război şi divizat, să abolească sclavia. Cu un curaj feroce şi de neoprit, Lincoln inspiră o decizie care va schimba istoria pentru totdeauna. Avându-i în rolurile principale şi pe Sally Field şi Tommy Lee Jones în roluri nominalizate la Oscar®, Lincoln este un film extraordinar multipremiat pe care nu îl veţi uita.

Jack Reacher. Un glonţ la ţintă

„Jack Reacher: You think I’m a hero? I am not a hero. And if you’re smart, that scares you. Because I have nothing to lose.”

Jack Reacher

  • Regia: Christopher McQuarrie
  • Distribuţia: Tom Cruise, Rosamund Pike, Robert Duvall, Jai Courtney
  • Premii: 1 premiu (BMI Film Music Award) si 3 nominalizari (Golden Trailer)
  • Sinopsis:Fostul investigator militar Jack Reacher (Tom Cruise, Mission: Impossible – Ghost Protocol) ”sare” din paginile romanului devenit bestseller al lui Lee Child și ajunge pe ecrane într-un thriller exploziv. Când o crimă odioasă este comisă, toate dovezile indică către un suspect aflat în custodie. Acesta oferă însă un singur lucru în apărarea sa: un bilet pe care scrie „aduceţi-l pe Jack Reacher!”. Legea are limite, spre deosebire de Reacher, care pornește lupta contra unui dușman neașteptat, foarte violent și cu un secret de protejat.

 

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail