Seriale

The Following – Serial TV [FOX]

„Ryan: Why you doing this Joe?
Joe: The challenge Ryan. Accepted. We’ve barely started. I have so many surprises for you.”

Un joc psihologic de-a soarecele si pisica intre un detectiv FBI si un criminal in serie, care lasa cicatrici in viata amandurora. Drama morbida face din scrierile lui Edgar Allan Poe o datorie macabra de a reimagina nebunia si de a face din moarte, o arta, asa cum o vede personajul principal, profesor de literatura.

Cu Kevin Bacon si James Purefoy ca piloni in desfasurarea evenimentelor, ,,The Following” atinge si lezeaza de foarte multe ori publicul, prin violenta grafica, prin sadism, prin antiteza dintre un chip carismatic si mintea satanica a unui criminal bolnav. Dar mai ales prin implicarea in ploturile principale a unor victime colaterale care pot fi copii, sotii, parinti sau orice individ neajutorat. Serialul urmareste tachinarea ostenitoare dintre agentul Ryan Hardy si un barbat familist care se dovedeste a fi un criminal in serie.

In primul sezon urmarim cum, dupa ce Joe Caroll evadeaza din inchisoare, ajutat de un cult care il idolatrizeaza, se incearca prinderea lui. In al doilea sezon criminalul devine un manipulator care inlesneste sa dezechilibreze culturile satanice care fac din crime ritualuri. In multe ipostaze, Joe aminteste de sangerosul Lecter.

Producatorul Kevin Williamson (,,The Vampire Diaries”) se asigura ca in fiecare episod sa aduca rasturnari diabolice de situatie, retelele de acoliti care urmeaza crezurile unor crime fiind de-a dreptul marcante. Episoadele sunt construite astfel incat sa nu fii pregatit niciodata sa iti iei la revedere de la un personaj, asta insemnand ca poti fie sa asisti la degradarea sa psihica sau, fie la citeste aici.

Vizionare trailer:

The-Following-11-HD-Wallpaper

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail