Lansari filme, Stiri

Serial biografic despre William Shakespeare – in pregatire la TNT

TNT a dat unda verde pentru cea mai noua productie originala, Will, o noua drama care urmareste povestea lui William Shakespeare

Serialul va fi o drama neconventionala care urmareste povestea lui William Shakespeare (Laurie Davidson).

„Will” este una dintre cele cinci serii originale care vor avea premiera la TNT in 2017, printre acestea numarandu-se Animal Kingdom, Good Behavior, The Alienist si Tales from the Crypt. Anuntul a venit in cadrul evenimentului Turner Upfront 2016, care a avut loc in New York.

TNT a comandat 10 episoade din seria Will, o noua drama care spune povestea tanarului William Shakespeare, serie care ii aduce in rolul principal pe Laurie Davidson, Olivia DeJonge (The Visit, Hiding), Colm Meaney (Star Trek: Deep Space Nine, Hell on Wheels), Mattias Inwood (The Shanara Chronicles), Jamie Campbell Bower (Sweeney Todd, The Twilight Saga) si Ewen Bremner (Trainspotting, Snowpiercer).

Screen-Shot-2016-05-18-at-9.50.28-AM
Productia ii are ca producatori executivi pe Craig Pearce (The Great Gatsby, Moulin Rouge!, Romeo + Juliet), Shekhar Kapur (Elizabeth) nominalizat la Globul de Aur, Alison Owen (Elizabeth) si Debra Hayward (Love Actually), Vince Gerardis (Jumper), Howard Braunstein (The Informant!, The Client List) si Louise Rosager. Pilotul serialului Will a fost scris de Pearce si se afla in regia lui Kapur.

Se va spune povestea tanarului William Shakespeare care tocmai a ajuns pe scena unui teatru din Londra secolului XVI. In aceasta lume seducatoare si, in acelasi timp, violenta, talentul sau se confrunta cu rigoarea timpului. Aceasta este o versiune contemporana, interesanta si, in acelasi timp, periculoasa a vietii lui Shakespeare, care aduce o coloana sonora iesita din tipare si pune in lumina toate imprudentele, ispitele si splendoarea artistica a lui Shakespeare.

will
Geniul naiv al lui Will o atrage foarte mult pe talentata, frumoasa si rebela Alice Burbage (DeJonge), fiica lui James Burbage (Meaney), un tamplar vizionar care a construit primul teatru din Londra, dupa epoca romanilor. In ciuda faptului ca este fiica unui om importat, societatea ii interzice lui Alice dreptul de a avea o cariera in teatru. Fratele ei, Richard Burbage (Inwood), este un talent inascut, dar este mult prea narcisist, iar uneori exagereaza. Intamplator, intalnirea sa cu Will face ca cei doi sa formeze o echipa iar, in curand, pertenerul scriitor-actor va deveni cea mai rasunatoare colaborare a tuturor timpurilor. Viata lui Will ar fi mai usoara daca dramaturgul bogat Christopher Marlowe (Bower), rivalul sau, nu ar fi atat de notoriu.

Will are o energie si un stil original care nu seamana nici pe departe cu celelalte seriale televizate din zilele noastre”, a declarat Sarah Aubrey, Vicepresedinte Executiv TNT. „Shakespeare a fost un adevarat star al secolului al XVI-lea, iar serialui Will surprinde perfect, in termeni contemporani, modul in care a trait si felul in care s-a simtit tanarul scriitor si admiratorii lui in perioada aceea. Suntem foarte incantati sa lucram cu o astfel de echipa de producatori si actori si sa aducem un aer proaspat si indraznet povestii lui Shakespeare”,

Vizionare trailer:

https://youtu.be/pIbGTP4iaC0

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Concurs

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail