Noutati din lumea filmului, Stiri

‘Fear the Walking Dead’ continua la AMC Romania

AMC anunta continuarea “FEAR THE WALKING DEAD”  din 22 august

 “Fear the Walking Dead”, serialul preferat al fanilor AMC, va reveni cu a doua jumatate a sezonului doi cu un episod nou-nout ce va avea premiera pe 22 august de la ora 4:00 si 23:00. A doua jumatate a sezonului doi va fi format din opt episoade.

Criticii aclama cel de-al doilea sezon, inclusiv David Sims de la TheAtlantic.com care a declarat: “Sezonul doi din Fear the Walking Dead reuseste sa mentina momentumul grandios din primul sezon, chiar daca face tranzitia pe noua cale“.

fear the walking dead

Pe masura ce al doilea sezon al Fear the Walking Dead continua, eroii nostri se confrunta cu cea mai mare provocare de pana acum in cautarea drumului spre supravietuire.

“Fear the Walking Dead” ii are ca producatori executivi si showrunneri Dave Erickson, Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero si David Alpert, iar din distributie fac parte Kim Dickens in rolul lui Madison, Cliff Curtis in rolul lui Travis, Frank Dillane in rolul lui Nick, Alycia Debnam-Carey in rolul Aliciei, Ruben Blades in rolul lui Daniel, Mercedes Mason in rolul Ofeliei, Lorenzo James Henrie in rolul lui Chris si Colman Domingo in rolul lui Strand.

 

Loading...

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.