Lansari filme, Stiri

“Super baieti/ The Nice Guys” a fost vizionat alaturi de vedete

Evenimentul de lansare al comediei “Super baieti/ The Nice Guys” care a avut loc miercuri la Grand Cinema & More, a adus alaturi de Ryan Gosling si Russell Crowe o multime de vedete curioase sa vada unul dintre cele mai apreciate filme proiectate anul acesta la Festivalul de la Cannes.

Printre celebritatile locale prezente la avanpremiera sa numara: Adi Cristea, Adelina Pestritu si Speak, Cristina Cioran, Adrian Nour, Mihai Chitu, Dan Cruceru, Florin Ristei si FreeStay, Irina Mohora, Deea si Dinu Maxer, Ana Maria Branza si Pavel Popescu, Vladimir Draghia, Jorje, Brigitte Sfat, Iuliana Luciu, Gianina Corondan, Alex Dima, Simona Taranu si Adina Buzatu.

Galerie eveniment:

Actiunea comediei „Super baieti” are loc in Los Angeles in anii ’70, cand nepriceputul detectiv particular Holland March si batausul Jackson Healy trebuie sa lucreze impreuna pentru a rezolva cazul unei tinere disparute. Investigatiile lor duc, in mod surprinzator si complet neasteptat, spre o conspiratie la nivel politic inalt. De la starlete ale cinematografiei pornografice, pana la asasini platiti si proteste ecologice, toate par sa aiba o singura miza, greu de inteles pentru acesti stangaci parteneri.

Distribuit de Freeman Entertainment, filmul „Super baieti” ii aduce pe Ryan Gosling si Russell Crowe in premiera pe marile ecrane din 27 mai.

Vizionare trailer:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail