Geek Stuff

Roman din universul Stranger Things, despre povestea mamei lui Eleven – „Suspicious Minds” la editura Nemira

In exclusivitate, imprintul Armada le aduce cititorilor romani o serie de romane inspirate din universul fenomenului de televiziune Stranger Things, realizat de Netflix – unul dintre cele mai vizionate si indragite seriale din ultimii ani, cu recorduri impresionante de audienta, care a cucerit publicul printr-un univers retro, al coloratilor ani ’80, plin de mister si supranatural.

„Suspicious minds” de Gwenda Bond spune povestea mamei lui Eleven.

Cartea apare in toamna acestui an in Armada powered by Nemira

In vara anului 1969, tineretul american fierbe. Terry Ives, o studenta de la un campus linistit din Indiana, nu are nicio legatura cu tumultul din Vietnam sau protestele de la Washington.  Insa la Laboratorul Hawkins, condus de Martin Brenner, o conspiratie hidoasa ameninta totul. Ca sa o opreasca, Teery va avea nevoie de ajutorul subiectilor ei, inclusiv al unei fetite cu puteri inexplicabile, care in loc de nume are un numar: 008. Terry Ives si Martin Brenner vor incepe un razboi cu totul diferit de cel in desfasurare: un razboi al carui camp de lupta e chiar mintea umana.

„Prequel-ul pe care toti fanii l-au asteptat.” Kirkus Reviews

Recomandat cititorilor care vor sa stie mult mai multe despre universul din Stranger Things. O poveste intunecata si captivanta care le va ramane in minte chiar si cititorilor care nu urmaresc serialul.” The Unseen Library

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail