Drama, Muzical, Romantic, Special

[REVIEW] We Are Your Friends (2015)

We-Are-Your-Friends-Poster-Zac-Efron„ Study halls, SATs, liberal arts, student loans, layoffs, bailouts, broken dreams, this is not our future. Things are different for us. We can invent an app, start a blog, sell things online. My friends and I, we promote parties. But if you’re a DJ, all you need is a laptop, some talent and one track. That track is your ticket to everything… „

  • Regizor: Max Joseph
  • Actori: Zac Efron, Wes Bentley, Emily Ratajkowski, Jonny Weston, Shiloh Fernandez, Alex Shaffer, Jon Bernthal, Alicia Coppola, Wiley M. Pickett, Rebecca Forsythe
  • Gen: Drama, Musical, Romance
  • Premii: niciun premiu, nicio nominalizare
  • Tara: SUA
  • Durata: 96 minute

Regizor si producator de film, scenarist, director de imagine, editor, Max Joseph face din toate cate putin. Nu ii cunosc munca si nu pot critica implicarea sa in documentarele sau in clipurile video turnate pana acum, dar debutul in lungmetraj l-a prins intr-o pozitie usor stangace. Domnul isi revine pe parcurs, ceea ce inseamna ca esecul este evitat la limita.

Nu vorbim despre „We Are Your Friends” ca despre un dezastru, ci mai degraba despre un film experiment care esueaza uneori sa fie dedicat genului si dintr-o portie cinematografica motivationala ne alegem cu un desmat de muzica electronica cu suport muzical care exceleaza doar pe alocuri.

Intriga nu cea mai complexa, de altfel una stereotipca, stirbeste cumva interesul audientei care a fost de multe alte ori martora a unor povesti cand se incearca evadarea la mai bine, dintr-o comunitate fara perspective.

Cole (Zac Efron, simpatic) are 23 de ani. Este DJ, ceea ce si-a dorit dintotdeauna sa faca si mixeaza ritmuri de muzica electronica cum stie mai bine. Doar ca nu este remarcat si viata de noapte incepe sa nu mai fie asa placuta. Tanarul are aspiratii si viseaza sa ajunga un nume important, dar nu face nimic altceva decat sa piarda timpul cu prietenii sai din copilarie. Sansele i se schimba cand alege sa profite de sansa care i se iveste cand, un DJ mai in varsta (Wes Bentley) ii devine mentor. Doar ca, atunci cand o cunoaste pe prietena acestuia, Sophie (Emily Ratajkowski, complet artificiala in interpretare), Cole uita de loialitate si depaseste granitele prieteniei, fiind tot mai afectat de sentimentele pe care le are pentru aceasta si trebuie sa ia curand o hotarare care sa ii decida intreg viitorul. Trebuie sa aleaga intre respect, iubire si cariera, oricare este aceasta.

Defectuos in ceea ce priveste aglomerarea de clisee, filmul are cateva momente vibrante si asta ar putea fi un motiv suficient pentru vizionare. O altfel de poveste despre maturizarea adolescentilor, dar nu atat de complexa pe cat am fi dorit, programul productiei are pe lista putine momente amuzante, dar mai multe dramatice traduse prin ravna. „We Are Your Friends” este pentru scena muzicii elecronice ce era „Step-up” pentru dans si coregrafii. Recunoastem pana si personajele adolescente, doar ca mai dornice sa creeze probleme.

Pe scena filmelor cu si despre muzica „We Are Your Friends” lasa insa o amintire frumoasa, cu toate handicapurile consimtite (intriga superficiala, personaje mici). Si daca pentru desfasurarea de forte din final, trebuie sa astepti 90 de minute, fie si pentru asta poti sa spui ca a meritat investitia.

Filmul intra in cinematografe din 4 septembrie in cinematografe si este distribuit de Freeman Entertainment.

Vizionare trailer:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail