Stiri, Televiziune

Paramount Channel se relanseaza

Postul de televiziune PARAMOUNT isi schimba “infatisarea” ca urmare a noii directii de programare

Canalul Paramount, oferit de Viacom tuturor pasionatilor de film, are un nou look ce reflecta directia moderna in ceea ce priveste programul difuzat. Ca urmare a noii strategii de programare, telespectatorii romani se vor putea bucura de mai multe blockbustere, productii recente multipremiate, noi seriale de televiziune.

Lansat in Romania acum un an si disponibil in majoritatea retelelor de cablu, Paramount Channel a cucerit rapid audienta, devenind gazda unor filme cult precum Pulp Fiction, Scarface, franciza Jurassic Park precum si a unor show-uri TV aclamate, printre care se numara „Black Sails„, produs de Michael Bay.

Luna septembrie aduce telespectatorilor romani, pe langa o infatisare noua a postului, o serie de premiere: No Country For Old Men, Shutter Island, American Beauty.

1409042722_leonardo_dicaprio_in_shutter_island_wallpaper_1_12801

De asemenea, una dintre cele mai de succes productii BBC, „The Fall”, avandu-i ca protagonisti pe Gillian Anderson (X-Files) si Jamie Dornan (50 Shades of Grey) completeaza programul noutatilor disponibile pe Paramount Channel.
Campania de identitate vizuala a fost realizata de echipa de design de la Viacom Madrid cu scopul de a contura o imagine moderna, dinamica si puternica a postului TV, tinand cont totodata de modul in care filmele ne transforma vietile.

Romania devine a doua tara, dupa Spania, cu o noua imagine a postului Paramount.

Avem un look nou! Ce parere aveti?

Posted by Paramount Channel Romania on Tuesday, September 1, 2015

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail