Noutati din lumea filmului, Stiri

„Roger Waters The Wall” se vede la Cinema City

Afis Roger WatersPe 29 septembrie, Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din Romania, va difuza filmul-concert “Roger Waters The Wall”, inspirat din “The Wall Live”, cel mai mare turneu din lume sustinut de un artist solo.

Toate multiplexurile Cinema City sunt dotate cu cea mai moderna tehnologie, ridicandu-se la standardele cinematografelor din marile capitale ale lumii, asa ca muzica lui Roger Waters se va auzi perfect, indiferent de cinematograful in care veti viziona acest film emblematic.

“Roger Waters The Wall” dureaza 133 de minute si a fost filmat cu cea mai moderna tehnologie, pentru a oferi spectatorilor imagini uluitoare si o experienta unica. Pelicula a avut premiera mondiala in septembrie anul trecut, la Festivalul International de Film de la Toronto si a fost filmata in trei orase, aflate pe doua continente.

Regizat de Roger Waters si Sean Evans, directorul de creatie al turneului, documentarul contine secvente ce nu au fost vazute niciodata din celebrul turneu sustinut de geniul trupei Pink Floyd in perioada 2010-2013. De asemenea, surprinde momente din viata lui Roger Waters, ca de exemplu moartea tatalui sau in Italia in 1944, dar si probleme globale, cum ar fi costul uman al conflictelor militare. Pelicula se incheie cu “The Simple Facts”, o conversatie emotionanta si neregizata intre Roger Waters si bateristul Nick Mason, in cadrul careia acestia raspund intrebarilor primite de la fani.

Peste 1,5 milioane de persoane au asistat la cele 219 spectacole din turneul “The Wall Live”, incasarile ridicandu-se la 458 de milioane de dolari. “Eram ca o familie mare pe drum, eram 189 de persoane si eram fericiti. Asa ca 29 septembrie este o ocazie perfecta pentru a ne aminti nu doar de cei pe care i-am iubit, dar si de cei pe care ii iubim desi nu mai sunt cu noi sau nu s-au nascut inca. Cenusa si diamante, prieteni si dusmani, suntem toti egali la sfarsit”, a declarat Roger Waters pentru Rolling Stone, artistul urmand sa implineasca 72 de ani pe 6 septembrie. Filmul va fi difuzat intr-o singura zi, pe 29 septembrie, in aproximativ 2.000 de cinematografe din intreaga lume.

Filmul poate fi vizionat in multiplexurile Cinema City din Arad Atrium Mall, Arena Mall Bacau, Gold Plaza Baia Mare, City Park Constanta, Braila Mall, Iulius Mall Cluj, Iulius Mall Iasi, Euro Mall Pitesti, Ploiesti Shopping City, Shopping City Mall Targu Jiu, Promenada Mall Targu-Mures, Iulius Mall Timisoara si AFI Palace Cotroceni Bucuresti (sala obisnuita si sala VIP). Toate spectacolele vor avea loc de la ora 20.00.

Pretul biletelor este de 35 lei in toate cinematografele din tara. In Bucuresti, pretul biletelor este de 45 lei pentru o proiectie obisnuita, respectiv de 60 lei pentru o proiectie VIP in AFI Palace Cotroceni. Biletele pot fi cumparate de la casa de bilete, complet digitalizata, si online.

Mai multe detalii pot fi gasite pe website-ul www.cinemacity.ro.

Vizionare trailer:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail