Stiri, Televiziune

Black Sails/ Vele Negre: din 10 ianuarie, premiera la Paramount Channel

Black-Sails-FINAL-Key-Art-STARZ

„You steal cargo at the edge of a sword. We sell that cargo to markets that will never have you. When you are strong, you are a necessary evil. When you are not strong, you are likely soon to be dead. But what you are not ever is a sound investment.”

Sambata, 10 ianuarie, ora 23.00, Paramount Channel Romania difuzeaza in premiera primul episod al unuia din cele mai de succes seriale americane, „Vele negre”/ „Black Sails”, care a fost distins cu doua premii Emmy. Producatorul acestui serial este celebrul regizor Michael Bay, cunoscut mai ales pentru realizarea unor filme cu efecte speciale impresionante si bugete pe masura: „Armageddon”, „Transformers” si „Pearl Harbor”.

Pirati, violenta si scene de sex explicite in „Vele negre”/”Black Sails”

Serialul va fi difuzat saptamanal, sambata, de la ora 23.00, ca urmare a ratingului 18+ primit pentru violenta si scene de sex explicite (acestea din urma fiind si motivele pentru care presa straina de specialitate a gasit similitudini binevenite intre „Vele negre” si „Urzeala tronurilor”).

Actiunea din serialul „Vele negre” se petrece inaintea intamplarilor povestite in romanul “Insula comorilor” scris de Robert Louis Stevenson. Abordarea pe care o au cei doi creatori ai serialului (Jonathan E. Steinberg si Robert Levine), in ceea ce priveste piratii este una inedita in peisajul cinematografic, dar mult mai apropiata de realitate.

1715. Epoca piratilor din Caraibe a atins apogeul. Fosta colonie britanica New Providence este acum un teritoriu fara legi, controlat de cateva zeci dintre cei mai temuti capitani ai piratilor. Cel mai infricosator dintre acestia este Capitanul Flint. Odata cu reintoarcerea Marinei Regale a Regatului Unit in zona si amenintarea cu disparitia a piratilor, iese la iveala o noua fata, mult mai umana, a Capitanului Flint. In lupta pentru supravietuire, violenta si curajul sunt cele doua arme ale piratilor din New Providence.

Vizionare trailer:


Este o abordare complet diferita a povestilor cu pirati”, spune Steinberg, iar actrita Hannah New, care o interpreteaza pe independenta si puternica Eleanor Guthrie, fiica unui contrabandist din New Providence, adauga: “Este o lume in care tabuurile, inclusiv cele legate de sexualitate, au fost rupte”.

„Vele negre” a fost filmat in Cape Town (Africa de Sud) si este, printre altele, un serial apreciat pentru scenografia sa si acuratetea decorurilor, in concordanta cu epoca evocata. La construirea butaforiei unei singure nave au lucrat 300 de muncitori.

Regizorul Michael Bay, alaturi de Brad Fuller (producatorul „The Texas Chainsaw Massacre”), scenaristul Jonathan E. Steinberg si Andrew Form sunt producatorii executivi ai serialului.
Din distributie fac parte Toby Stephens, Hannah New, Luke Arnold, Jessica Parker Kennedy, Tom Hopper, Zach McGowan, Toby Schmitz, Clara Paget, Mark Ryan, Hakeen Kae-Kazim, Sean Cameron-Michael si Louise Barnes.

Galerie poze:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail